Şimdi Ara

Satılık Blackberry Z10 2 Aylık+ Aksesuar (KVK Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle.Elimde 2 aydır kullandığım Blackberry Z10 cihazımı satmak istiyorum.Ürün Turkcellden alındı, KVK garantili.Düşme,suyla temas vb hiç bir şey yaşanmamıştır.Artı olarak yanında bir tane siyah Transformer Kılıf , ekran filmi ve Blackberry Z10 Charging Bundle fiyata ek olarak satıyorum.Fiyat biraz pahalı gelebilir ama Turkcell satış fiyatını göz önüne alıp aksesuarlarında fiyatını göz önüne alırsanız sevinirim.İlgilenenler PM atabilir ordan irtibata geçebiliriz(Pazarlığa açıktır).Teşekkür ederim

Charging Bundle:

http://shop.crackberry.com/blackberry-battery-charger-bundle/8A83A13566.htm (Turkcell'lerde fiyatı 170 TL'dir.10 gün Kullanıldı sadece )

Kılıf :

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/BlackBerry-BlackBerry-Z10-Transform-Shell-KIlIf/1006117/.html (Fiyatı linktede Gördüğünüz gibi 88 TL sadece 1 Hafta kullanıldı )

Fiyat: Blackberry Z10 + Blackberry Z10 Transform Shell Kılıf + Blackberry Battery Charger Bundle : 1300 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner21_1905 -- 10 Mayıs 2013; 2:06:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar fiyatta indirime gittim bilginize.ürünün fotolarını irtibata geçenlere gönderebilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• caner bey ayni telefondan bende hata yapip aldim, begenmedigim icinde 1 ay sonra satmak istedi, 850 tl ye gittigidiyor da sattim :S bide komisyon verdim.. umarim satarsin, ama su bi gercekki blackbery bi Iphone 5 saygisi gormuyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.