Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK * Blackberry Bold 9700 (Garantili-Kutulu-Faturalı) Satın Al 8 Ağustos 2012 22:43 1 1 SATILIK * Blackberry Bold 9700 (Garantili-Kutulu-Faturalı) Şu anda kullanmakta olduğum BlackBerry cihazımı iPhone aldığım için satıyorum. -Cihazın kozmetik olarak sadece sol üst köşesinde(metal köşede) bir çizik mevcuttur. Kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır. -Tuşlarla ilgili en ufak bir problemi yoktur. Tüm parçaları sorunsuz çalışmaktadır. -Pili gayet iyi durumdadır. BIS paketi ile aktif kullanımda (3G) 1.5 gün şarjı dayanmaktadır. 2G ya da EDGE kullanımda bu süre 4 günü bulmaktadır. -Kutu içeriği kulaklık hariç tamdır. -Garantisi devam etmektedir. (16.04.2013 tarihinde garantisi bitiyor.) -İsteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. -Fiyat 475 TL'dir. -Türkiye'nin her yerine kargolayabilirim.(Kargo ücretini ben ödüyorum.) Önce para sonra ürün şeklinde satış gerçekleştirilir. Referanslarıma bakabilirsiniz. Ürün Fotoğrafları: Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Haziran 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Alınık] Macbook Pro 2017 15" [SATILIK-TAKASLIK] Yurtdışı 6S 64GB Gold [SATILDI]The Division + AC: Unity - 70 TL GoPro Hero 3+ Black Edition
Fiyatta indirime gidildi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Alınık] Macbook Pro 2017 15" [SATILIK-TAKASLIK] Yurtdışı 6S 64GB Gold [SATILDI]The Division + AC: Unity - 70 TL GoPro Hero 3+ Black Edition