Şimdi Ara

++Satılık Bioshock 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bioshock’da yaşananların ardından tam 10 yıl geçmiştir ve su altında yaşam devam etmektedir. Subject Delta, yani Rapture’daki ilk Big Daddy’i kontrol ediyoruz bu kez. Hatırladığımız ve öğrenmek istediğimiz bilgiler için taban tepeceğiz. Zaten Big Daddy’miz tam anlamda bir yaratık değil, prototip ve hâlâ insan. Evet kısaca oyunun konusu bu, okyanusun derinliklerinde geçen heyecan deposu mükemmel bir oyun. İlk oyun ile bağlantısı çok sınırlı olduğu içinde illa birinci oyunu oynamanız gerekmiyor. Oyunun yeni versiyonunun çıkdığı bugünlerde nostalji yapmak isterseniz. Son zamanların en iyi oyun serilerinden Bioshock'un devam oyunu olan Bioshock 2 yi alabilirsiniz. Oyun, bölüm sonu canavarı ve merlinin kazanından 90 puan,

++Satılık Bioshock 2

Oyun windows pc ler içindir. Oyunu aldığımın ikinci günü zaten sallantıda olan dvd-rw ım tam anlamıyla bozuldu. Ben de crackleyip oyuna devam ettim. Bu sayede dvd hiç zarar görmedi. Ürün için istediğim fiyat 20 tl ve kargo dahildir. Sizden ricam bana mesaj ile ulaşmanız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ++Satılık Bioshock 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.