Şimdi Ara

Satılık : BF3 PREMİUM : 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu bırakmaktayım ilgilenenler pm atabilir : ÖDEMELERİ PAYPAL ÜZERİ KABUK EDİYORUM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dolandıracak başka birini bulamadınız mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandıracak insan arıyor . Sakın inanmak gibi bir hataya düşmeyin

• senin kim oldugunu cok iyi biliyorum manli nickli dolandiricisin profilin gozukmuyor dun paypaldan beni dolandirdin ama bu dunyanin obur dunyasida var

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

senin kim oldugunu cok iyi biliyorum manli nickli dolandiricisin profilin gozukmuyor dun paypaldan beni dolandirdin ama bu dunyanin obur dunyasida var

Arkadaş büyük ihtimal haklıdır fiyat çok abartı birde profil gizli kim olduğu belli bile değil uzak durun bence.

• böyle bir şerefsizlik var mı ya?
  • arkadaşlar bu adam paypaldan dolandırıyor elimde bf3 var diyor paypaldan verdiği hotmail adresine parayı gönderiyorsunuz ayrıca size forumdan bir arkadaşın origin kullanıcı adını veriyor sizde battlelogdan bakıyorsunuz sorun yok gibi gözüküyor origin kullanıcı adı kullanan arkdaşı buldum durumu anlattım onunda haberi yoktu. neyse siz parayı gönderiyorsunuz parayı aldıktan sonra şifre değiştirmek için sizden yarım saat istiyor gidiş o gidiş ben dolandırılıdığımı anlar almaz paypaldan şikayet ederek paraya bloke koydurdum inş. kurtaracam size şimdi bu şerefsizin kullandığı isim ve hotmailini yazıyorum. AYRICA FORUM DONANIM HABER YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM ADAM BENİ DOLANDIRDI BEN ADAMA PM DEN KÜFÜR ETTİM DİYE BANA UYARI VERDİ İNSAFFF SORUNLU ALIŞVERİŞLERDE BU ADAMLA İLGİLİ BAŞLIK AÇTIM BİR AN ÖNCE ONAYDAN GEÇİRİNDE BU ŞEREFSİZ BAŞKALARINIDA DOLANDIRMASIN....

ADAMIN KULLANDIĞI İSİM VE MAİL ADRESİ : beni dolandırırken kullandıgı nick : manlı

Salin Ceylam
    salim.ceylam58@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 2 Nisan 2013; 21:35:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARADAN ALINIK GTA-4 25 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az kalsin bende dusecektim tuzaga arastirma yapmasam ne serefsizler var

• böyle şerefsizleri ifşa etmeli sürekli,elinize sağlık arkadaşlar beni kurtardınız valla yoksa bi de bize kitleyecekti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.