Şimdi Ara

Satılık BF:Bad Company 2 Limited Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzerinde orjinal PS3 Güvenlik Şeridi olan BF:Bad Company 2 Limited Edition satılıktır.
    Yer:Ankara
    Fiyat:100 TL
    Takas:Yok
    Pazarlık:Yok
    Kargo:Alıcıya aittir.
    Bölge Kodu: 2 (EU)

Limited Edition'nın Artıları
    quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Limited ın içerdiği şeyleri yazayım.

şimdi 3 tane 3.spec özelliği var bunlar işte vehicle yani kullandığınız araçları büyük bindiğimiz silahları filan düşünün onlara normalde level la açacağımız şeyler limited da var bunlar.

birisi shield işte kullandığınız veya bindiğiniz aracın kalkanını yükseltiyo yani normal bir tankla gelseniz karşı karşıya siz alırsınız doğru ateş etmeniz lazım tabiki tank size matematiksel olarak sıksa sizde sıksanız onun canı daha önce biter çünkü işte sizde kalkan var he o kalkanda o kadar korumaya sağlamıyo bi süre sonra.

2.ci özellik radar var araçlarda yollardaki mayınları görebiliyorsunuz.

3.özellik ise şey kullandığınız aracın mermi vuruşunu arttırıyo stoping power gibi bişey.

birde limited dan çıkan 3 adet silah var.

1.M1A1 Submachine Gun: 2.dünya savaşında kullanılan amerikan silahı nasıl birşey o ya derseniz er ryan ı kurtarmartan tutun call of dutylerden medal of honor lara kadar thompson lakabı vardır bu silahın 20 yada 30 luk bi sarjoru vardır tarar hani neyse hala anlamdıysanız (bkz:google görseller).

2.M1911 Pistol:buda 2.dünya savaşında amerikanın kullandığı pistol hatta er ryan da thom hanks kullanıyo sonlara doğru anladınız siz izlediyseniz.

3: Tracer Dart Pistol:bu şimdi şey 4 mermisi var bunu bi düşman aracına sıkıyosunuz düşman aracını sizin ama ancak sizin yani kendinizin ve squadınızdaki diğer 3 kişinin görebilmesini sağlıyo onun mesela ben dart attım bi helikoptere benim squad dan esat geldi bazukayı almış heli nerde yahu diye aranmiycak etrafta direkt görebilcek benim dart silahım ve squadımda olduğundan sonrada bazukayı yolliycak direkt dart ın olduğu yere otomatik gidiyo yani akıllı füze gibi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.