Şimdi Ara

Satılık Beşiktaş Yeni Sezon Çubuklu Forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41192

ürün bu.doğum günümde hediye geldi.M Bedendir.2 tane formam olduğu için satıyorum arkadaşlar.hiç giyilmedi.orjinal üründür.kartal yuvasında 95 lira ben 70 liraya satıyorum. istanbul içi elden teslim görerek alıcaksınız.

not: sıfır almak isteyipte daha ucuza almak isteyen arkadaşlar için koyuyrum. 50-60 lira gibi fiyatlara olur mu diye gelmezseniz sevinirim. o fiyata vereceğime hediye ederim bi beşiktaşlı kardeşime o olur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackler -- 5 Aralık 2011; 9:30:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Trackler

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41192

ürün bu.doğum günümde hediye geldi.M Bedendir.2 tane formam olduğu için satıyorum arkadaşlar.hiç giyilmedi.orjinal üründür.kartal yuvasında 95 lira ben 70 liraya satıyorum. istanbul içi elden teslim görerek alıcaksınız.

not: sıfır almak isteyipte daha ucuza almak isteyen arkadaşlar için koyuyrum. 50-60 lira gibi fiyatlara olur mu diye gelmezseniz sevinirim. o fiyata vereceğime hediye ederim bi beşiktaşlı kardeşime o olur

ozaman bana hediye etsene

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Trackler

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=41192

ozaman bana hediye etsene

:)

• o formaya paha biçilmez ....
    hayırlı satışlar ..
  • tabi kimse ölücülük yapmasında Trackler kardeş alanda Beşiktaşlı olacak yav..

ben almak istiyordum bundan birtane ama cüsse büyük olunca beden küçük kalıyor. değiştirebilirsen alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

o formaya paha biçilmez ....
    hayırlı satışlar ..

+1903

son 4 sezonun birer tane orjinal forması var ama L beden olsaydı havada kapmıştım.çizgili forma başkadır bende.alan arkadaşa şimdiden hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

quote:

Orijinalden alıntı: baycocophoenix

o formaya paha biçilmez ....
    hayırlı satışlar ..

+1903

son 4 sezonun birer tane orjinal forması var ama L beden olsaydı havada kapmıştım.çizgili forma başkadır bende.alan arkadaşa şimdiden hayırlı satışlar

bende sırf bedava verirse diye istedim yoksa l yada xl olması lazım bana böle olsa alırdım kesin yeni sezon forması almadıydım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nakit durumum olsaydı, lafı bile olmaz :)

• takipteyim..şu sıralar 70lira bile cok gibi bana ama olsa 90a bile alınır..Hayırlı satışlar
  • Ürün tarafımdan alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.