Şimdi Ara

Satılık Battlefield 4 Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde hiç kullanmadığım Battlefield 4 cd key var. Hiç kullanılmamıştır. 30 TL'ye veriyorum. Ufakta olsa pazarlık yapılır. Rus keyi filan değildir, rahatça oynayabilirsiniz. Alıcı arkadaşlar PM ile iletişime geçebilir. Bu arada paypal ve benzeri sistemler ile ödeme kabul etmiyorum. Banka hesabıma havale ile ödeme işlemi olacaktır. Alan arkadaş olursa şimdiden keyifli oyunlar, hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53D38CC1 -- 28 Eylül 2014; 20:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdnz05

Arkadaşlar, elimde hiç kullanmadığım Battlefield 4 cd key var. Hiç kullanılmamıştır. 60 TL'ye veriyorum. Ufakta olsa pazarlık yapılır. Rus keyi filan değildir, rahatça oynayabilirsiniz. Alıcı arkadaşlar PM ile iletişime geçebilir. Bu arada paypal ve benzeri sistemler ile ödeme kabul etmiyorum. Banka hesabıma havale ile ödeme işlemi olacaktır. Alan arkadaş olursa şimdiden keyifli oyunlar, hayırlı olsun.

Playstorede 40 tl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

Arkadaşlar, elimde hiç kullanmadığım Battlefield 4 cd key var. Hiç kullanılmamıştır. 60 TL'ye veriyorum. Ufakta olsa pazarlık yapılır. Rus keyi filan değildir, rahatça oynayabilirsiniz. Alıcı arkadaşlar PM ile iletişime geçebilir. Bu arada paypal ve benzeri sistemler ile ödeme kabul etmiyorum. Banka hesabıma havale ile ödeme işlemi olacaktır. Alan arkadaş olursa şimdiden keyifli oyunlar, hayırlı olsun.

Playstorede 40 tl hocam

Şimdi sen söyleyince baktım. Ben ttnet kullanmadığım için orada ki fiyatlardan haberdar değilim. Kusura bakmayın. Fiyatı indiriyorum şimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

Playstorede 40 tl hocam

Şimdi sen söyleyince baktım. Ben ttnet kullanmadığım için orada ki fiyatlardan haberdar değilim. Kusura bakmayın. Fiyatı indiriyorum şimdi.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son fiyat nedir ?
  • Zaten arkadaşın dediği gibi playstore'da 40 lira kampanyalı fiyatı, normali 100 lira. Yani benim verdiğim fiyat gayet uygun. 30 TL son fiyat!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI > Diablo 4 Key - Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.