Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Battle.net Hesabı ( Diablo IV ) Satın Al 15 Ekim 2023 21:11 1 1 Satılık Battle.net Hesabı ( Diablo IV ) Herkese merhaba. Oyun çıktıktan bir kaç ay sonra almıştım hesabı.Ana hikaye bitirildi. Daha sonra da 60 küsür lwl e kadar bir çar kastım ama daha sonrasında hiç oynanmadı.Fiyat olarak 650 TL düşünüyorum.İlgilenenler özel mesaj yolu ile ulaşabilir ya da cep no: 5524119966Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Fc24 Hesap ve Fut Kadro [SATILDI] Satılık Battle.net Hesabı ( Diablo IV ) [SATILDI] Ea Play Pro (1 Yıllık) FC24 (Güzel bir kadro mevcut) [SATILDI] SATILIK FİFA 23 HESABI (1.6M COİN VE GÜZEL BİR KADRO)