Şimdi Ara

SATILIK : AVERMEDIA TV BOX 7 LIVE...SIFIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, avermedia tv box 7 Live tv modülümü 07.10.2008 fatura tarihinde satın aldım fakat şubat 2009 ayında askere gittiğimden dolayı hemen hemen hiç kullanamadım sıfır kutusunda durdu.şimdi ihtiyacım olmadığından dolayı satıyorum.kutu içeriği tamdır herhangi bir eksik yoktur.faturası mevcuttur.yaklaşık 5 ay daha garantisi devam etmektedir.ürünün kumandasının alt kısmında ufak çizik vardır ama çalışmasına veya dış görünümüne kusuru yoktur.cihazda ise ne bir çizik nede bir arıza yoktur.

Yer : Mecidiyeköy / İstanbul

Fiyat : 100TL : Pazarlık Azda Olsa Vardır.

http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=202&device=3

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 21 Haziran 2010; 11:06:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• üstadım ürünü 70 lirayaparsan tel nonuu ver konuşalım ürünü gerçekten almak istiyorum öle soranlardan değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_felix

üstadım ürünü 70 lirayaparsan tel nonuu ver konuşalım ürünü gerçekten almak istiyorum öle soranlardan değilim

dostum ürün 1 ay önce satıldı ilgine teşekkürler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILIK AVERMEDİA TV BOX 7 SADECE 1 GÜN KULLANILMIŞTIR HERHANGİ BİR SORUNU YOKTUR ÜRÜN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ AŞAGIDAKİ LİNKTEDİR

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-avermedia-tv-box-w7-0-ayarinda-112688000/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.