Şimdi Ara

satılık Audigy 2 ZS video editör +philips 720sa dts decoderli sıfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    mrb arkadaşlar,
    arkadaşlar aşağıya satmak istediğim ürünlerimin listesini veriyorum,

1- ( satıldı ) Audigy 2 ZS harici ses kartı ve Video Editor- sıfır ayarında - türkiyede bulamazsınız -linki:http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2005/07/07/Audigy-2-ZS-Video-Editor/p1

fiyatı 189 tl

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=11226

2- philips 720 sa dvd player- cok temiz sorunsuz - dts decoderli mükemmel bir alet-
    fiyatı 80 tl ===> fiyat düştü 70 tl

telefon numaram : 05053146227 - denizli merkez - ünal tekeoğlu

ürünlerin ikiside cok temiz hatta sıfır ayarındadır.lütfen ayrıntılarını internetten aratıp bulunuz.bulamazsanız benimle irtibata gecin.
    teşekkürler....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanu42 -- 25 Şubat 2010; 9:02:04 >

• Ben böyle ilan görmedim adam elinde ne var yok satılığa çıkarmış heleki en sonda arabayıda yazmış ya yarıldım aga hayırlı satışlar
  • teşekkür ederim arkadaşım ,
    yeni evlendim ve evimizi baştan yenilemek istiyoruz. daha satılacak cok şey var aslında :))
    almak isteyen arkadaşlar satıştaki ürünlerim gercekten cok temizdir. cogu 1 yıllık ve cok cok az kullanılmıştır.
  • valla ben mpx220 ile ilgilenebilirim ama ancak nakitim olmadigindan 15 gun sonra gibi ilgilenebilirim :) bu arada evi yenilerken demekki arabada artik aile arabasina gecis yapiyo
  • viewsonic 28 tam olarak modeli nedir.? izmirde elden teslim olanağı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 6 Eylül 2009; 4:58:29 >
  • viewsonic monitörün tam modeli başlıkta yazıyor viewsonic2835wm modeli. izmirde elden teslim olabilir bayramda izmirde olacağım.

mpx220 ile ilgilenen arkadaşım 15 gün sonra tekrar görüşebiliriz .
  • valla monitörün ederi belki 900 dür ona birşey diyememde bende verecek 900 tl yok :) harddisk ve daha yeni ekran kartı almak için biriktirdiğim 650 tl em var..bayramdan önce alıp bayramda rahatça izin yapıp oyun flim olaylarına dalayım diyordum bu fiyata verebilecek gibiyseniz onları erteleyip monitörü alabilirim eğer uygundur derseniz mesaj yazınki parayı harcamayıp sizi bekleyim.iyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakmayın monitör icin inebilecegim minimum fiyat 900 tl dir.
    iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanu42 -- 7 Eylül 2009; 9:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanu42

kusura bakmayın monitör icin inebilecegim minimum fiyat 900 tl dir.
    iyi günler...

Sağlık olsun madem bayramda izmire gelecekmişsiniz yinede aklınızda olsun fikrinizi değiştirirseniz özel mesaj atınız bana
  • PM attım
  • monitör - tv box - koşu bandı - logitech x540 satıldı. teşekkür ederim.
    diger satışlar icin fiyatlar güncellendi.
  • ürünlerin cogu satıldı sadece 2 tane kaldı.
    satış güncelll...
  • satış güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.