Şimdi Ara

Satılık ATI Silencer 1(Rev.2) ve 1aadt kodlu twinmoss ram(512*2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,sistem değişikliğim yüzünden 9800pro da kullandığım ve şimdi boşta kalan silinceri satıyorum.
    Silencer yaklaşık olarak 4 ay kullanıldı ve geçen hafta özenle paketlenerek rafa kaldırıldı.
    Silenceri forumda BBI dan almıştım,aldıktan sonra kullanmamıştım dediğim gibi 4 ay kullanıldı sadece
    çok temiz ve sıfırından farksızdır.

Ürünü görmek için: Tıkla
    (Şuanda stokta yok !!)

Ürünü görmek isteyenler için temiz ve sıfırından farksız olduğunu kanıtlamak için 8 farklı açıdan resimlerini çektim:

Foto 1
    Foto 2
    Foto 3
    Foto 4
    Foto 5
    Foto 6
    Foto 7
    Foto 8

Bu arada bu ürünle 9800 pro ya xt biosu yüklemiştim ve gayet yüksek değerlerde hiçbir sorun yaşamadan tüm oyunları rahatça oynuyabiliyordum.Ayrıca silencerin kasa içi sirkülasyonunada katkısı büyük.
    Eğer kasanızda uv ışık kaynağı warsa ATI yazan kısmı uv destekli olduğundan hoş bir görüntü ortaya çıkıyor.

Fiyat: 40 ytl

Ayrıca twinmoss 1aadt pc3200 cl 2,5 512*2=1gb ramlerimide satıyorum.Üzerlerinde sonradan takılmış Vantec bakır soğutucu vardır.Şuandaki 3200 venice sistemimi günlük 2700 mhz de full stabil olarak çalıştırmaktadır.
    Ayrıca belirtmek isterim ki bu ramler diğer twinmosslara göre çok daha performanslıdır.Dikkat ettiyseniz kodu 1addt bh-5 in kardeşi yaniAlacağınız twinmoss ramlerin hepsinden daha üstündür.
    Sınıfının en üst seviye modelidir.Rami görmek isteyen arkadaşlar için fotosunu da koydum.
    Ram

Fiyatı: 140 ytl

Silencer ve rami beraber alana özel indirim.İkisi beraber 160 ytl.
    Acil nakite ihtiyacım olduğundan acil satılıklar.Ciddi alıcıyla pazarlık yaparım.
    Msn adresim: exo_1905@hotmail.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.