Şimdi Ara

Satılık ATI HD4850 230YTL satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24.08.2008 tarihinde Vatan Bilgisayardan aldığım Gigabyte ATI HD 4850 ekran kartımı, sistemim ile ilgili uyuşmazlığı sebebiyle satmaya karar verdim.. Vatan Bilgisayarda ki yetkili kişilere sistemle ilgili uyuşmazlığı anlatarak farklı bir ürünle değiştirme talebinde bulundum fakat kabul etmediler.. Sadece arıza durumunda değiştirilebilir veya iade edilebileceğini söylediler.. Arıza mı var acaba diye ekran kartımı teknik bölüme teslim ettim fakat herhangi bir arıza tespiti bulunmadı.. Ekran kartını geri aldım ve başka bir arkadaşımın bilgisayarında denedik, herhangi bir sorun çıkmadı.. Bende ki sorun, driver yüklememe rağmen ekran görüntüleri çok kötü çıkıyor.. Hiçbir şekilde çözünürlük değiştiremiyorum.. Yani, sistemim ekran kartını tanıyamıyor herhalde.. Ekran kartını büyük bir hevesle almıştım fakat hayal kırıklığına uğradım açıkçası.. ve en kötüsü şöyle güzelce tadını çıkaramadan kart elimde kaldı.. Kart olduğu gibi ve kutu içeriği ile birliktedir.. Sadece kutusu yoktur (kutu üzerinde ki seri numaralı bandrolü ayırmıştım, yani bandrol duruyor seri numarası ile birlikte) faturası falan herşeyi var ancak dediğim gibi kutusu hariç.. Herşey dahil toplam 307 YTL ye almıştım. Faturası da zaten mevcut.. 2 yıl garantisi var.. Fiyat olarak, 230YTL düşünüyorum. Ek bilgi, İstanbul/Anadolu yakasındayım..

Ekran kartı hakkında detaylı bilgi için :

HD4850

Kartı satabilirsem, sistem ile ilgili ufak ufak yenilemeler yapmayı düşünüyorum..

Saygılar,
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafe -- 29 Ağustos 2008; 0:54:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yazmak zorunludur.burası gg değil
  • bilgilenrimeniz için teşekkür ederim.. Fakat hotfix denememe rağmen sonuç aynı.. 8.5, 8.6, 8.7, 8.7 hotfix ve en son 8.8 sürümlü sürücüleri denedim, ancak sonuç yine aynı.. Anakartımda sorun olduğunu düşünüyorum.. Çünkü şu anda sistemimde nvidia 8500 model ekran kartım var, ve sıklıkla ekranda ufak ufak donmalar oluyor.. BIOS dahil herşeyi update ettim ancak her hangi bir olumlu gelişme olmadı..

• Anakartınızın BIOS'unu yükseltmeyi denediniz mi? Geçenlerde benzer bir sorun yaşayan arkadaş BIOS upgrade ile sorununu çözmüştü. Yoksa 3-4 günlük karta yazık olacak hocam, yeni özel soğutmalı model HD4850 piyasayı vurdu biraz. Ya bir de sebep belirtmeden ilk 1 haftada koşulsuz iade hakkımız yok muydu? İnternet üstünden alımlarda var ama mağazadan alımlarda da bu hak yok muydu acaba? Ben o yüzden iade hakkım olsun diye Ankara içi alımları bile internet siparişi ile yapıyorum ki ayıplı-sorunlu mal geldiğinde direk iade hakkım olsun. 100 lirayı geçen siparişlerde ekstra kargo ücreti yok zaten.
  • abi iade'yi yanlızca kutusunu açmadan aldığın gibi verirsen kabul ediyorlar
  • Bu durum mağazadan alımda geçerli o zaman. Kutuyu açmadan aldığımız gibi verirsek iade etmenin ne gibi bir mantığı var anlamadım. Ürünü alıp 10 dakika sonra açmadan gidip iade edermişiz. Sebep ne diyecekler? Cevap: KUTUYU BEĞNMEDİM. Bunu mu diyeceğiz yani?

İnternetten alımlarda istediğiniz kadar kullanın ama ilk bir haftada koşulsuz iade var. Yeter ki ürünü kendi paketine eksiksiz olarak koyun ve çizik-darp izi olmasın yeter. En güzeli internetten alım. CAYMA HAKKI diye yasal bir hakkın oluyor o zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

abi iade'yi yanlızca kutusunu açmadan aldığın gibi verirsen kabul ediyorlar

VATAN BİLGİSAYAR'daki 15 gün koşulsuz iade denen olay yalan olmuş. Geçiciymiş demekki. Online mağazadan sipariş verirseniz iade şartlarında aşağıdaki sözleşme karşınıza çıkıyor. (Yalnız tüm vaatlerin geçerlilik süresi 30 dakika diyor, sözlerini 30 dakika tutabilecekler demekki.)
    quote:

CAYMA HAKKI:
    Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt ederiz.

KARGO:
    Siparişiniz maksimum 5 iş günü içinde kargoya teslim edilir. Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir. Ortalama kargo bedeli 10 YTL’dir.

Tüm vaatlerin geçerlilik süresi 30 dakikadır.

Vatan Bilgisayar A.Ş.
    E5 Karayolu Güney Yan Yol Merkez Efendi Mahallesi
    Tercüman Sitesi Çarşı Binası Topkapı - İstanbul
    Daha fazla bilgi için 0 (212) 444 56 56'yı arayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 27 Ağustos 2008; 23:25:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK AMD 9800X3D
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım arkadaşiım 8800 gt zotak şu 660 mhz olanla iyi bir fan ve stok fanın filan vericem size takas istiyorum opm attım zaten saolun
  • abi vatan nın 15 günlük koşulsuz iadesine ne oldu.
    vizyon mu değiştirdiler...

bi iş var bu işte. !
    kardeş sen sistmeini yaz sana yardımcı olmaya çalışalım..
  • satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.