Şimdi Ara

Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil
    Merhabalar. Notebook'u 2015 yılında Vatan Bilgisayardan aldım. Garantisi 1 yıl önce bitti. Özellikleri; i7 4. Nesil GTX950M 2GB ekran kartı. 8GB ram. 1TB HDD. Kozmetik olarak iyi durumda. Herhangi bir sorunu yoktur. Alındığı günden beri çok fazla kullanılmadı zaten. Kutusu, faturası durmaktadır. İlgilenenler PM atabilir. Takas düşünmüyorum.Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.Satılık Asus X550JK / GTX950M / i7 4. Nesil | Satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat 2800 olarak güncellendi. Önceki aşırı fiyat için üzgünüm, diğer ürün emsalleri o fiyatlara satıldığı ve ben de ürünümün temizliğine güvendiğim için o fiyatı yazdım. Küçük de olsa pazarlık payı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobodysPerfect -- 10 Ekim 2019; 18:59:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.