Şimdi Ara

[Satılık] ASUS VX24A (24', 2K, IPS, 60 Hz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satılık] ASUS VX24A (24", 2K, IPS, 60 Hz)
    Ürünü amazon.com'dan almıştım. Ekranda uzun süre kalan görseller açık renkli bir görsel geldiğinde bir süre arkada kalmaktadır fakat kalıcı değildir. Monitörü tekrar açtığınızda bu kaybolmaktadır. Windows barında kalıcı yanma vs. söz konusu değildir, birkaç aydır 2 farklı işletim sisteminde kullanıyorum, dediğim durum olsa mutlaka fark ederdim. Kozmetik olarak görsellerde göründüğü gibidir, arka üst kısmında hafif izler vardır fakat derin bir çizik yoktur, tozlanmadan kaynaklı ufak çizikler vardır. Ekranda da aynı şekilde herhangi bir çizik, ölü piksel yoktur. Üründe vesa bağlantı imkanı yoktur.

Ürünü Türkiye prizine uygun aparatı, bir adet Örgülü HDMI kablo ve bir adet de VGA kablo ile teslim edeceğim. Görsellerde göründüğü gibi kutusu mevcuttur.

Ürünün özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz:https://www.displayspecifications.com/en/model/07ef791

Fiyat: 900 TL.

İstanbul Maltepe içerisinde elden teslim düşünüyorum kargo riskinden dolayı.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.