Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASUS T100 TA WİN.8.1TABLET PC.. Satın Al 17 Mayıs 2015 23:40 1 1 SATILIK ASUS T100 TA WİN.8.1TABLET PC.. Arkadaşlar yaklaşık 10ay önce markadodan aldığım çok seyrek kullandığım pc yi ihtiyaç olmadığı için satıyorum faturası kayıp garanti durumunu tam bilmiyorum ama sorunsuz ve sıfır çiziksiz bir cihazdır pili 9-10 saat gitmektedir alana kutu ve içeriği eksiksiz verilecektir şimdiden hayırlı olsun... Teknik Özellikler Notebook Markası Asus İşlemci Markası Intel İşlemci Modeli Intel® Atom™ Z3775 Dört Çekirdekli Mobil işlemci İşlemci Tipi Intel Pentium İşlemci Hızı 1.46 GHz, Turbo ile Max 2.39 GHz'e kadar İşlemci Cache 2 MB Ekran Boyutu 10.1 Ekran Tipi Çoklu Dokunmatik HD LED Ekran Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Ekran Kartı Intel HDMI Var Sistem Belleği 2GB SSD Kapasitesi 32 GB Bluetooth Var Usb Portu 1 x USB 3.0 Klavye Standart Q TR Hoparlör Dahili Stereo Hoparlörler Kamera HD Web Camera Touchpad Çok fonksiyonlu Touch Pad kontrolü İşletim Sistemi (Yazılım) Windows 8.1 Single Paket İçeriği Tablet/Adaptör/Usb Kablo/Dock Station Pil Teknolojisi 2-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı 565 GrSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Gaziosmanpaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS K52J LAPTOPTAN ÇIKMA İ3 İŞLEMCİ SORUNSUZ.. SATILIK ASUS T100 TA WİN.8.1TABLET PC..
hdd si olmayan modeldir.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS K52J LAPTOPTAN ÇIKMA İ3 İŞLEMCİ SORUNSUZ.. SATILIK ASUS T100 TA WİN.8.1TABLET PC..