Şimdi Ara

Satılık Asus rog strix B550 F gaming Amd anakart 2 yıl garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Asus rog strix B550 F gaming Amd anakart 2 yıl garantili

Eylül 2020 Amazon.com.tr faturalı. Kutusunda hiç kullanılmadı. Eylül 2023e dek TR garantili. Kutu içeriği tam, anakart, aksesuarlar poşetinde. Kasaya takıp denenmedi, aldığım gibi duruyor. O zamanlar 3700x sistem kuracaktım 5600x çıktı, fiyat indirimi beklerken ekran kartı piyasası karıştı. Amd sistem toplamaktan vazgeçtim, intel kurdum.

İstediğim fiyat xxx

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• keske ilanı önce görseydim geçen aldım bu anakartı....(amazon.com.tr amazon germany üzerinden)on numara anakart alacaklar kaçırmasın bu fiyata daha iyisi yok

• Hocam Asus iade kampanyasıyla wifi olanı 1681 TL ye felan denk geliyor. Bence revize yapmalısınız ama karar sizin ben de elimdeki anakart veya işlemciyi satarsam wifi olanından almayı düşünüyorum bakalım artık

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • N11'de 1.674 TL taksitli, sıfır fiyatı. İlandaki fiyat gözden kaçmış sanırım, güncellenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numaracihoroz -- 29 Ağustos 2021; 12:55:59 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.