Şimdi Ara

satılık asus rampage 3 extreme+core i7 950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus rampage 3 extreme ve core i7 950 cpu satılıkdır ürünler full kutulu garantili faturalıdır 2 yıl garantisi vardır ikisinin fiyatı 950 tl dir indirim vs yok parça parça satabilirm ama birinin satınca diyerinide satmam gerekiyor alan beklemek zorunda ayrıca rampage 3 gene ve 950 cpu daha vardır arkadaşıma ait resimdeki uzay montajında asus rampage 3 gene anakart kullanılmıştır not resmi cep tel ile çekdim biraz kötü görünüyor

ayrıca sistem hackintosh olarak çalışmakdadır rampage 3 extreme hackintosh deteği muhteşem olan bir kartdır eğer iki parçayı alan olursa isteğe bağlı mac os x snow leopard 10.6.8 mac os x lion 10.7. veya mac os x dağ aslanı 10.8 kurulup verilecekdir
    ist içi elden satılıkdır isteyen gelip görebilir duruma göre 1000w psu mac os x için efi rom atılmış hd 5870 ve 6 gb 1600mhz kingston t1 soğutuculu ramler resimdeki soğutucu 500 gb cavair black apple g5 kasa
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyel28 -- 22 Şubat 2012; 22:43:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• CORE I7 2600K VE MAXIMUS IV GENE-Z VEYA MSI Z68A-GD65 G3 ILE TAKAS DUSUNURMUSUNUZ
  • G5 kasa , soğutucu , HDD , PSU ve HD5870 için tek tek fiyat verebilirmisin??

ayrıca "hackintosh" değil hocam o , pc sisteminde de çalışsa macintosh olarak geçiyor birde 10.6(SL) üstü pc sistemlere kurulamıyor bunu da belirmekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 6 Mart 2012; 2:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

G5 kasa , soğutucu , HDD , PSU ve HD5870 için tek tek fiyat verebilirmisin??

ayrıca "hackintosh" değil hocam o , pc sisteminde de çalışsa macintosh olarak geçiyor birde 10.6(SL) üstü pc sistemlere kurulamıyor bunu da belirmekte fayda var

hocam bende biliyorum hackintosh olmadığını ben orjinal dvd ile kuruyorum mac ile pc arasındaki tek fark mac de donanımı efi yükler pc de bios başka bir farkı yok bu fomdan arkadaşlara sayısız kurulum yaptım kurulamaz denen sistemlere kurdum 10.6 üstü lafına gelince tigerden 10.8 mountain liona kadar ki 10.8 daha çıkmadı beta 1 var şu anda piyasada full kurdum resimlere bakarsan anlarsın
    mountain lion 10.8
    buda 10.7.3 lion

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.