22/10/2011 vatan bilgisayardan toplamıs oldugum sistemde kullanmıs oldugum bir anakarttı toplamda 3 ay kadar anca kullanabildim tertemiz sorunsuz bir sekilde ve satısa çıkarmadan 3770k işlemci ile 7 gün sorunsuz test ettim ve satışa çıkardım Anakart genel olarak; SOĞUTMASI ÇOK İYİ KALIPLI VE AĞIR BİR KARTTIR OC YE ÇOK UYGUNDUR PİYASDADA ŞUAN GÜNCEL ÇOĞU GAMİNG SERİLERİNE TAŞ ÇIKARTIR ÜRÜNÜN TÜM KUTU İÇERİKĞİ, GARANTİ BELGESİ VE FATURASI VERİLECEKTİR
3 kat daha hızlı video dönüşümü ve anahtarlanabilir grafikler için rüyalarınızın Z68 anakartı.
DIGI+ VRM Dijital güç tasarımıyla birlikte Çift Mikroişlemci Gücü 2 UEFI BIOS (EZ Mode) - Fare ile kullanabilen yeni nesil BIOS LucidLogix® Virtu (Anahtarlanabilir Grafik) - Tümleşik Grafik ve NVIDIA / AMD Kartlar arasında Otomatik Anahtarlama Intel® Smart Response Technology - Hızlandırmış SSD önbellek BT GO! (Bluetooth) - Farklı BT Deneyimi, Yeni Teknoloji Yaşam Tarzı GPU Boost - iGPU ile limitleri zorla! Dört USB 3.0/SATA 6Gb/s Desteği - Çift Erişim, Çift Kolaylık Dört-GPU SLI ve Dört-GPU CrossFireX Desteği!
FİYAT: 260TL (YURTİÇİ KARGO İLE GÖNDERİ TARAFIMDAN ÜCRETSİZDİR)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.