Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ASUS P8H77-V LE ÇOK UYGUN FİYATA! Satın Al 1 Eylül 2014 00:05 1 1 SATILIK ASUS P8H77-V LE ÇOK UYGUN FİYATA! Bizdehesapli.com dan almış olduğum anakartımı satıyorum. Sistemimi yenilediğim için ürün açığa çıktı. Herhangi bir arızası şimdiye kadar olmadı ürünün garanti belgesi ve faturası mevcuttur. Takas ve pazarlık kabul etmiyorum fiyat sabittir. İstediğim fiyat:200 TL. Sanalpazar üzerinden almak isterseniz komisyon durumunda 215 TL. Aşağıda resimler mevcut, ürün açılmamak üzere paketlenmiştir alana şimdiden hayırlı olsun :) . Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 215 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 1050 TI GALAX EXOC SATILIK SANALÖĞRETİM HESABI ( 10 ADET SET İNDİRİLEBİLİR HALİ İLE ) XIGMATEK BALDER INTEL VE AMD CPU SOĞUTUCU UYGUN FİYATA IPHONE 5S 16GB BEYAZ YURTDIŞI KAYITLI