Şebeke GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Model Durumu Yeni, Piyasadaki Durumu Kullanımda, Piyasaya duyurulduğu aralık 2006, Diller Türkçe, Yerleşik Kamera Var, Flash Var, Kamera Pikseli 1600 x 1200, Kamera Pikseli (Mp) 2, Video Player Var ,Zil ses özelliği Polifonik, Polifonik Kanal Sayısı 128, Zil Tonları Midi, MP3, WMA, WAV, Titreşim Var, Handsfree Var, Radio Yok, Audio/Mp3 player Var, Audio/Mp3 player türü MP3, Player Ses Kayıt Var, Renkli/Mono Renkli, Ekran Türü TFT, Ekran Renk Sayısı 65536, Renk 65K Renk, Ekran çözünürlüğü 240x320 piksel, İkinci Ekran Yok, Ekran Koruyucu Var, Duvar Kağıdı Var, EKRAN / Diğer 2.8 inç, GPRS Var, GPRS (Class) Class 10 (4+1/3+2 slots), Data Hızı 32 - 48 kbps, SMS Var, MMS Var, MMS Türü MMS, e-mail Var, e-mail Türü AKU 2.3 Push e-mail, Instant Messaging Var, Bluetooth ver.2.0, İnfrared Var, WAP Var, WAP türü WAP 2.0, EDGE Yok, Pop-port Var, USB Port / Destek MiniUSB, Wireless LAN 802.11b, Telefon Hafızası (MB) 128, Hafızaya alınabilen işlevler Paylaşımlı, Genişleme Yuvaları (Kart Slotları) Var, Genişleme Yuvaları (Kart Slotları) TÜRÜ miniSD, İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 5.0, java Var, java versiyonu MIDP 2.0, Oyun Var, Pil Özellikleri Standart Pil Türü Li-Ion, Pil Elektrik (mAH) 1300, Bekleme (Saat) 150, Konuşma (Saat) 5 Saat 00 Dakika, Boy (mm) 116, En (mm) 59, Yükseklik (Kalınlık) (mm) 19, Ağırlık (gram) 160, Renkler Gümüş, Yerleşik Aksesuarlar Takvim Var Saat Var Alarm Var Hesap Makinası Var organizer Var İş Düzenleyici (Scheduler) Var Yapılacak İşler Listesi Var İşlemci Intel PXA270 416 MHz
Evet arkadaşlar üstte özelliklerini belirttim cihazın full kutu durmaktadır eksiksiz yedek kaleminden oto şarjzına kadar ve yedek hafıza kartına kadar tüm kitapçıkları durmaktadır.herhangi bi eksiği yoktur fazlası vardır donanımsal hiç bir sorunu yok kendiim kullanmaktayım bide deri asus kılıfı verilecektim kılıfla kullanmaktayım resimlerde görüldüğü gibidir makina altunizade gold tan alınmadır NOT1: beni referanslardan sorabilirsiniz satışlarımı ve aldıklarımı NOT2: takas yoktur ama temiz iphone hayır demem 4gb - 8gb olması fark etmez öncelik nakit satıştadır Fiyat : 330 YTL fiyatı makul tutmaya çalıştım hediyeler 50 ytl eder sadece iletişim : pm yoluyla msn : evo.8.mr@hotmail.com cep:0536 249 99 41 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.