Şimdi Ara

Satılık Asus Özel Soğutmalı 8800gt 512mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kart aldığım için satışa çıkarıyorum Kart Kutuludur, kartın kendisi, video kablosu, 6 pin dönüştürücü ve dvi dönüştürücüsü vardır. Garantisi yoktur, Fiyat 130 TL dir.

Satılık Asus Özel Soğutmalı 8800gt 512mb

ASUS 8800GT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 2 Ekim 2010; 15:46:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarates -- 2 Ekim 2010; 18:31:53 >

Cİddi pmleri bekliyorum.
  • Bende Ankara'dan satış yapan biri arıyordum ama gel gör ki diğer 8800 'lere nazaran fiyat uçuyor. Bize laf etmeden önce bi araştırma yapın. Kartınız hemen satılmasını istiyorsanız tabi. Ayrıca post kasmakla işim olmaz. Üyelik tarihime bak anlarsın belki!
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Bende Ankara'dan satış yapan biri arıyordum ama gel gör ki diğer 8800 'lere nazaran fiyat uçuyor. Bize laf etmeden önce bi araştırma yapın. Kartınız hemen satılmasını istiyorsanız tabi. Ayrıca post kasmakla işim olmaz. Üyelik tarihime bak anlarsın belki!

ciddi alıcıysan pm atarsın aşağısını yukarısını konuşuruz. İstediğim fiyata ilana açabilirim. Ayrıca malzeme kalitesi olsun, fanı olsun sattığım 8800 gt nin diğerlerinden bir adam olduğunu düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Bende Ankara'dan satış yapan biri arıyordum ama gel gör ki diğer 8800 'lere nazaran fiyat uçuyor. Bize laf etmeden önce bi araştırma yapın. Kartınız hemen satılmasını istiyorsanız tabi. Ayrıca post kasmakla işim olmaz. Üyelik tarihime bak anlarsın belki!

ciddi alıcıysan pm atarsın aşağısını yukarısını konuşuruz. İstediğim fiyata ilana açabilirim. Ayrıca malzeme kalitesi olsun, fanı olsun sattığım 8800 gt nin diğerlerinden bir adam olduğunu düşünüyorum.

yorum yapmak serbet oldugu için onlarda istedikleri gibi yorum yapar önce ticaret anlayışınızı düzeltin bu kadar insan fiyata fazla diyorsa bir araştırın soruşturun. herkes konusunda tatsızlık cıkmasından rahatsız olur ama siz bunlara sebep yaratıcak yorumlar yapmayın

• quote:

POST KASALIM FİYAT YÜKSEK
    İNTEL i5 7500-- CM SEİDON 120V V3--ASUS ROG STRIX Z270E --GİGABYTE 1070 O.C. -SAMSUNG 950PRO M2 -- G SKILL TRİDENT Z 3200MHZ DDR4-- HP ROCK SOLİD 1200W --CORSAİR CARBİDE AİR 540 --SAMSUNG 28" 4K 1MS U28E590D FREESYNC-- LOGİTECH G810 ORİON SPECTRUM RGB--LOGİTECH G602--CREATİVE G380--CREATİVE TATİC 3D WİRELESS RAGE

Ticaretçi değilim , ticaretçilere mal satmayın ,ticaretçiler benden mal almasınlar :) bana da mal satmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

Evet fiyat yüksek. (Post kasmak neyse artık)

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

+1
  • arkadaşar bırakalım alacak birisi varsa fiyatına o karar versin. satıcı arkadaşıma pm atarak fiyatının son olup olmadığını sorarak gerekirse indirim ister. alıcı birisi olduktan sonra arkadaşın uygun birşeyler yapacağına eminim. ayrıca buraya gelip fiyatı fazla fazla diye yorum yapan arkadaşlara söylüyorum satıcıyla bir arkadaşlığım dostluğum ya da tanışıklığım yoktur sadece haksız birşeyler olduğunu gördüğüm için gelip yorum yazmak istedim. şu anda forumda 120tl ye satılmış ve satılan bir yığın 8800gt kartlar var. ve bu kartın soğutmasının farklı olduğunu düşünürsek 10 lira fark sizce çokmu soruyorum? ayrıca kimse satıcı arkadaşa ticaret adabını öğretmesin bence. benim bildiğim ticaret ahlakında alıcı kişi satıcıyla bizzat konuşur anlaşır. sizin gibi ulu orta milletin içinde önce ilanı kirletip fiyatı yüksek diye yorumlarla ilanı kızıştırıp sonra da 'ben ürünü alacaktım aslında fiyatı fazla geldiydi ondan dedim' şeklinde konuşmaz. ne yani şimdi satıcının size kızıp sert konuşması ticarete aykırı da onu bu şekilde kızdırarak fiyatı baltalama yoluyla düşürtmeye çalışmak mı ticaret? eğer ticaret buysa ne güzelmiş. hadi hep birlikte toplanalım her satıcının ürünü hakkında 100 tane yorum yazalım fiyatı düşürüp düşürüp alalım. eğer mantıklı buluyorsanız. açıkca söylüyorum herkesin huzurunda sizin bu yaptığınız da ticaret ahlakında yer alacak bir davranış değildir. madem almak istiyorsunuz arkadaş pm atıp fiyat isteyin pazarlık yapın. hem bu yaptığınız ticarete sığmasın hemde size sinirlenen satıcının yorumuna karşılık böyle ticaret olmaz diyerek isyan edin. iyimiş valla. memlekette böyle insanlarda varmış demekki. kaldı ki tekrar söylüyorum 120tl ye satılmış ve satılan bir yığın 8800gt kartlar var. forumu madem çok biliyosunuz bunları da gözden kaçırmış olamazsınız. kime sorarsanız sorun standart bir versiyon 120tl iken özel soğutmalı bir versiyon için 10tl fark gayet makuldür. ha şunuda söyleyim yinede buna rağmen arkadaşa bir pm atıp düzgün bir şekilde iletişime geçseydiniz belki kendisi zaten 120tl ye verecekti. satıcı arkadaşıma hayırlı satışlar dilerim. ilanını kirlettiğim içinde kusura bakmasın. bu ölücü zihniyete dur demeden edemedim. hem baltala hemde satıcıya ticaret dersi ver!
    Rampage II extrem...intel core i7 930...3x2gb 2000mhz gskill trident...1gb evga gtx285 classifield...wd 500gb 32mb cachex2 raid 0...sony-nec 7201s...hx650watt corsair...cm 932 haf...koolance cpu360 cpu block...360mm ek-coolstream xt rad...3x silverstone fm121...scythe kaze master age...koolance 240mm...mcp 655...viewsonic 2427wm...logitech z5500...logitech lx300...logitech g9

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarates

ben ciddi alıcıydım ama fiyat yüksek oldugnu söyledim belki biraz indirme gidersiz diye..? ürün sizin tabiki fiyatda sizin.. :)

ayrıca şunu belirmeden geçemeyeceğim. ürünü almak istiyorsun lakin satıcıya bir pm bile atmadan bodozlama ilanın altına fiyat pahalıda şöyle böyle diyerek yorum yazıyorsun. sonrada satıcıyı kızdırınca ben aslında ciddi alıcıydım fiyatta biraz indirime gidersiniz diye söyledim diyorsunuz. kusura bakmayında özrünüz kabahatinizden büyük. ne yani siz indirimi satıcı baltalayarak mı istiyornusunuz? ya da buna uygun zeminmi hazırlıyorsunuz? benim bildiğim indirim istiyorsan pm atıp istersin. baltalayarak fiyat düşürtülüp sonra alıcı olunmaz ürüne. herşeyi burdan konuşacaktık madem adına PM dediğimiz özel mesaj ne için var? forumu yapan arkadaşlarda işi bilmiyormuş ozaman PM diye gereksiz bişey koymuş sizin yaptığınıza göre. hiç pm atmayalım ulu orta herşeyi konuşup insanları fiyat düşürmeye mecbur bırakalım sonrada ben ciddi alıcıyım deyip kendimizi savunalım. iyimiş valla gece gece okudukça sinir oldum doğrusu. allah sabır versin burdaki satıcılara.
    Rampage II extrem...intel core i7 930...3x2gb 2000mhz gskill trident...1gb evga gtx285 classifield...wd 500gb 32mb cachex2 raid 0...sony-nec 7201s...hx650watt corsair...cm 932 haf...koolance cpu360 cpu block...360mm ek-coolstream xt rad...3x silverstone fm121...scythe kaze master age...koolance 240mm...mcp 655...viewsonic 2427wm...logitech z5500...logitech lx300...logitech g9

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.