Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Merhaba Anakart yükseltmesine gittiğim için artık kullanmadığım anakartımı satıyorum arkadaşlar. Anakart çalışır durumda hiç bir sorunu yoktur. Vatan bilgisayardan almıştım ancak garantisi bitti.Ama yinede fatura ve garanti belgesini anakart ile gönderecem. Sadece anakart ve kasa zımbırtısını gönderecem arkadaşlar yani sata kablosu falan kutuda olmayacak. Fiyat'ın gayet uygun oldugunu düşünüyorum.Lütfen pazarlık yapmayın. Saygılar... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI UYGUN FİYATLI SATILIK ASUS M4A87TD ANAKART 70 TL Satılık SIFIR MSI 870A G54 130 TL Teknobiyotik.com İNDİRİMM Satılık TOSHİBA A200 1BP 500 TL
quote:Orijinalden alıntı: pancho_17 Merhaba Anakart yükseltmesine gittiğim için artık kullanmadığım anakartımı satıyorum arkadaşlar. Anakart çalışır durumda hiç bir sorunu yoktur. Vatan bilgisayardan almıştım ancak garantisi bitti.Ama yinede fatura ve garanti belgesini anakart ile gönderecem. Sadece anakart ve kasa zımbırtısını gönderecem arkadaşlar yani sata kablosu falan kutuda olmayacak. Fiyat'ın gayet uygun oldugunu düşünüyorum.Lütfen pazarlık yapmayın. Saygılar... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. duruyosa nakit alayım.