Şimdi Ara

Satılık Asus Laptop (i7-gt950m-8gb ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar bilgisayarımı oyun oynamaya fırsat bulamadığım için satmak istiyorum ürün kesinlikle 0 dan farksızdır bataryasız priz ile kullandığım için bataryayı ilk siz kullanacaksınız harici klavye ve mouse ile kullandığım içinde kasa 0 durumdadır. Cihazımı internetten ve Türkiyeden alınma fatura üzerinde şirket vs her şey yazıyor resmi Asus garantisi mevcut 21 ay. Ürün full kutu garanti fatura hepsi birlikte verilecek nasıl aldıysam aynen o şekilde ekstra performans için zalman 150 tl değerinde fan ile kullanmıştım düşündüğüm fiyatın içinde oda var. http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html ürünün özelliklerine buradan inceleyebilirsiniz üründe Windows 8 kurulu güncel orijinal sürüm 10 için hazır durumda. Oyun için ideal Laptop ısınma problemi yok. Donanımları ile tam bir f/p ürünüdür kendisi. Bursa içi elden teslim düşünüyorm veya fark karşılanırsa sahibinden sanalpazar vs ilan açabilirim. Ürün 0 dan farksızdır alacak arkadaşı kesinlikle üzmeyecek ürün. 0 gibi dururken aynı cihaza cok yüksek fiyatlar vermeyin. Aklımdaki fiyat soğutucu ile beraber 2499TL. Pazarlık payı vardır fiyat pahalı diyen arkadaşlar her türlü araştırmayı yapabilir fan içinde fiyatıdır. Fotoğraf telefondan yükleyemedim isteyene WhatsAptan yardımcı olabilirim sahibinden ilan var birkaç saate aktif olur linki ilana ekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.