Şimdi Ara

SATILIK ASUS GTX 970 STRIX [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    05.04.2015 Tarihinde Gold Mağazasından aldığım ekran kartımı ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. ( Yerine Asus GTX 1070 Strix OC alındı)

Asus ekran kartları 3 sene garantili olduğundan 05.04.2018 tarihine kadar daha 18 ay garantisi vardır.

Resimlerde görüldüğü üzere sıfır ayarında temizdir. PC ekipmanlarıma hastalık derecesinde titiz baktığım için 2 haftada bir detaylı kasa temizliği yaparım. Üzerinde toz dahi yoktur.

Kutu içeriği tamdır, statik poşeti dahi durmaktadır. Güzelce paketlenip gönderilecektir.

Alındığından bu yana OC işlemi yapılmamıştır. İlk 6 ay oyun ağırlıklı kullandım, daha sonra iş değişikliği nedeniyle yoğunluktan dolayı son 1 senedir günlük kullanım dışına çıkamadım. Yani son 1 yıldır fanları çalışmadı diyebilirim.

Daha önce GET sistemi ile başıma olmadık işler geldiği için önce ödeme sonra kargo şeklinde yollanacaktır. Kargo alıcıya aittir.

Güven konusunda referanslarıma bakabilirsiniz. Bu güne kadar sıfır ayarında olmayan hiç bir ürünü satmadım, eşe dosta dağıttım.

Yeni aldığım ekran kartını uygun fiyatlı aldığımdan bunu da uygun fiyata elimden çıkartıyorum.
    Bu fiyat üzerinden pazarlık söz konusu bile değildir. Takas yapılmayacaktır.

FİYAT : SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 26 Ekim 2016; 23:31:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.