Şimdi Ara

SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK Asus EeePad 10" Tablet + Dock Station (799 LİRA!!)

Arkadaşlar Hepsi.burada'dan aldığım tabletimi, android işletim sistemine alışamadığımdan dolayı satıyorum.Cihaz sıfır sayılır, sadece 1 kez şarj ettim.. Kutusunda, tüm içeriği ile gönderilecektir. Kesinlikle en ufak çizik, iz, leke, piksel hatası vs.. bulunmamaktadır. Sıfır sayılır, kutusunda duruyor.

Ürünün özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz.. Zaten buradan aldım bende, iki yıl garantilidir.

İstediğim fiyat 800tl'dir.. Sadece İpad2 ile takas edebilirim, + - konuşulur. G.gidiyor vs. gibi sitelerden + komisyonunu ekleyerek ilan açabilirim arkadaşlar.

SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!)
     SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!) SATILIK Asus EeePad 10' Tablet + Dock Station (799 LİRA!!)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• 3g olsa kacmayacak alet ama neyse takip diyelim
  • Hayırlı satışlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTriC -- 20 Ocak 2012; 11:59:14 >
  • 3g olmamasından dolayı arada kaldım, bu cihazlar vinn vb. harici 3g modem destekliyormu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.