Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] ASUS EEE PC 1101 HA MAVI Satın Al 13 Mayıs 2012 03:08 1 1 [SATILIK] ASUS EEE PC 1101 HA MAVI Merhaba arkadaşlar, elimdeki netbook u satıyorum. Teknik Detaylar : İşlemci : 1.33-GHz Intel Atom Z520 RAM : 2 GB HDD : 250 GB Ekran Boyutu : 11.6 inç Çözünürlük : 1366x768 Grafik Kartı : Intel GMA 500 Wi-Fi : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 2.1 EDR İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32-bit Diğerleri :Kart okuyucu, ethernet, vga, kulaklık girişleri, 3 tane usb 2.0 portu, kensington kilit yuvası. Ürünün kendi resmileri : Ürünün tek sorunu, arkasında bir çatlak var onun resmini koyuyorum : Bu çatlak bilgisayarın çalışmasını etkilemiyor sadece estetik bi sorun, bilgisayar sorunsuz çalışıyor yani. Özellikle resmini koydum ki ayıplı malı ayıpsız malmış gibi satmak bana gelmez. Verilecek olanlar : ASUS EEE PC 1101 HA Orjinal Şarj Aleti Fotoda görünen büyük dayanıklı kılıf Fiyat : 300 Lira Çok Önemli Not : Takas yoktur, ürün sadece Ankara içi elden teslimdir. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WD GREEN HDD LER - 2TB & 3TB