Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık ASUS DCU2 HD 7790 2GB Fiyat Revize Satın Al 28 Ağustos 2016 18:57 1 1 Satılık ASUS DCU2 HD 7790 2GB Fiyat Revize Arkadaşlar kartımın ısınma vesaire hiçbir sorunu yok, overclock, voltaj gibi zorlamalara tabi tutulmadı. Daha üst modele geçeceğim için kartı satıyorum. Kartın kutusu, faturası, garantisi bulunmamakta. Aylık temizlemesini yapıyorum. Ciddi alıcılar dışındakilere cevap vermiyorum. Samsun için tercihim, dışarıya önce para sonra kargo, kargo parası alıcıya ait olacak şekilde gönderirim. Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Fiyat: Forum dışına satıldı. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK RYZEN 5 1600 AF Poe Ritual Ligi Satılık Exalted Orb adet:0.85 TL SATILDI! ASUS DIRECT CU II GTX 670 2GB Galax Gamer 120gb SSD 550MB Okuma / 480 MB Yazma
ürün forum dışına satıldı hocam konu kapatılabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK RYZEN 5 1600 AF Poe Ritual Ligi Satılık Exalted Orb adet:0.85 TL SATILDI! ASUS DIRECT CU II GTX 670 2GB Galax Gamer 120gb SSD 550MB Okuma / 480 MB Yazma