Şimdi Ara

SATILIK...ASUS ANAKART & P4 630 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P5KPL INTEL G31 LGA775 ANAKART---------->80YTL (Sıfırı 110YTL)--->>>İNDİRİM...75YTL OLDU

Anakartı 4 ay önce Ankara Çukurambar mavi bilgisayar mağazasından aldım...1.5 seneden fazla garantisi mevcuttur...Alet çok az kullanılmıştır, temiz durumdadır ve full kutu içeriğine(orjinal kablolar, driver cd'si, kullanma klavuzu, garanti belgesi vs...) sahiptir...Faturası memlekette olduğum için veremeyeceğim...Anakartın sanırım %30 OC özelliği vardır, fakat ben hiç kullanmadım...Isı yönünden kaygınız olmasın gayet serin bir anakart...Ankartın aşağıda yeni çekilmiş gerçek resimler mevcuttur, bakabilirsiniz...Anakartın özelliklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz...Anakart VISTA işletim sistemiyle tam uyumludur ve driverları mevcuttur...Anakart Yeni nesil 45nm işlemcileri desteklemektedir, ilgili arkadaşlara duyurulur...Alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Ürün Detayları;

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd50123

Açık Orjinal Resimi;

Kutulu Orjinal Resmi;

P4 630 3.0GHz 800 FSB L2 2MB Cache HT---------->55YTL--->>>İNDİRİM...50YTL OLDU

Daha önce forumdan almıştım bu kartı, yine inşallah burda satmak niyetindeyim...Yine OC potansiyeli fazla olan bir işlemci, ama ben oc olarak kullanmadım(Daha önce kullanan arkadaş overclocklu kullanmış)...Herhangi bir garantisi, faturası mevcut değildir, ben de alırken bu şekilde almıştım...İşlemcinin herhangi bir sorunu yoktur, sıfırı takdir edersiniz ki piyasada yok gibi birşey...Makul fiyat verdiğimi düşünüyorum...Alana şimdiden hayırlı olsun...

Ürünün orjinal Resmi;

NOT: Bu parçaları satma sebebim masaüstü bilgisayar yerine laptoba geçmemdir...Parçalar sorunsuzdur...Bütün ürünler paketlenmiş, alıcılara göndermeye hazır durumdadır...Para hesabıma yatar yatmaz, istediğiniz kargo firmasıyla adresinize ürünler gönderilecektir...Kargo alıcıya aittir, ödemeye karışmam...Önce para gönderilir, sonra ürünler gönderilir...DH den bugüne kadar alışverişlerim olmuştur...Referanslarım aşağıdadır...Lütfen ciddi alıcılar gelsin...İnsanların vaktini boş yere harcamayalım...

PM den veya bu sayfadan ulaşırsanız sevinirim...

Teşekkürler...Hayırlı alışverişler dilerim....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.