Şimdi Ara

Satılık asus A53S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ :Intel Core i5-2430M 2.40 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.90 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci » RAM :4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram » SABİT DİSK :640 GB SATA (5400 Rpm) HDD » EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 520MX Max. 1772 MB Ekran Kartı + Intel GMA HD 3000 Ekran Kartı » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Home Basic Tr-İng (64 Bit)

Alacak karsılıgında aldıgım asus marka cıhazı satılıga cıkartıyorum kutu ve faturasını alamadım
    cihaz 40 gün kullanılmıştır teknosa dan alınmıştır çok temizdir vuruğu kırığı çiziği kesinlikle yoktur pilsiz kullanılmıştır pili cihaza sadece 1 kez takılmıştır deneme amaçlı yaklaşık 4.30 saat pil süresi vardır kutusu yoktur 2yıl garantilidir durumu seri no dan öğrenilebilir alıcılar için geçerlidir aynen mağazadan nasıl yeni cihaz alıyorsanız o şekilde almış olacaksınız 285tl ucuz olarak lütfen ilanı iyi okuyup bağlantıya geçin saygılar. fatura fiyatı 1535 tl dir fiyat 1250 tl

Satılık asus A53S

Satılık asus A53S

Satılık asus A53S

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 21 Şubat 2012; 0:07:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu bilgisayardan memnun musun? hala üretiliyor mu?
  • Bende bu laptopu kullanıyorum gayet memnumun alcaklar pişman olmucak ısınma sorunu var ancak hissetmiyorsunuz cok teknolojik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    ALINIK ASUS P4S800D-X ANAKART
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.