Şimdi Ara

SATILIK ASUS 8800GTS 640MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutusu garantisi herşeyi mevcut sadece 3dmark06 cd si yok... kart temiz ... kartı çok sevdiğim bir abimden ucuza aldım ve kar amaçlı satışa sundum fiyat 370YTL ciiddii alıcılarımıza indirim yapılabilir..

http://www.teknofiyat.com/?search=asus+8800gts+640mb&altlimit=&ustlimit=

(kartın sıfırı)

Gereksiz yorum lütfen yapmayın ... Pm den ulaşabilirsiniz...

saygılar... ASUS KALİTESİ

Kolay gelsin......

((Ayriyetten bunun fiyatı böyle bundan alırım daha iyi diyen kişiler gitsin sıfırıını alsın daha iyizorla kart satılmaz))))

Satılmasada çokta önemli değil çok sevdiğim bir abimin hatırası olarak kullanırım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falex -- 15 Ocak 2008; 21:20:08 >

• hayırlı satışlar fatih
  • Saolasın abicim ...
  • Bisi demiyorum sonra ölücü oluyoruz. Iyi satislar.
  • Kafana göre dostum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falex -- 15 Ocak 2008; 21:01:32 >
  • Fiyat son 370YTL ... kargo alıcıdan olmak üzere..
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Ben size 320 YTL
    ye 15 gunluk ZOTAC 8800 GT vereyim nasıl olur?Hem yuzde 30 daha performanslıdır hemde 50 YTL daha ucuzdur kendisi...

http://forum.donanimhaber.com/m_20381701/mpage_1/key_//tm.htm#20381701
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] ASUS RADEON RX 6800
    geçen yıl açıldı
    SATILIK ASUS AGP 8X 6800 ULTRA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar ciğerim.fiyatın yuksek fatıh solemedı deme
  • quote:

Orjinalden alıntı:guneyonur
    Ben size 320 YTL
    ye 15 gunluk ZOTAC 8800 GT vereyim nasıl olur?Hem yuzde 30 daha performanslıdır hemde 50 YTL daha ucuzdur kendisi...

seni saygıya davet ediyorum dostum ... Eğer bişey satacksan ilan ver tmm mı ? Böyle yapıpda insanı kızdırma ... Son uyarım guneyonur@ bidahakine anlayışlı olmam...

Ayriyetten alan alır cengiz abi biz burda kartı zorla satmıyoruz Aşağılarda 420 ye veriyor arkadaş.... Yinede teşekkürler ...

Ben bunu çok sevdiğim bir abimden hatıra diye müzeye koyarım daha iyi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falex -- 15 Ocak 2008; 22:49:03 >

• Ayriyetten,, bunun fiyatı böyle bundan alırım daha iyi diyen kişiler gitsin sıfırıını alsın ..... dedim başlıkta.... ben bişey demiyorum daha...! Biz burda sadece 8800gts den bahsediyoruz gt veya gtx vs)) den değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

quote:

Ben size 320 YTL

seni saygıya davet ediyorum dostum ... Eğer bişey satacksan ilan ver tmm mı ? Böyle yapıpda insanı kızdırma ... Son uyarım guneyonur@ bidahakine anlayışlı olmam...

Ayriyetten alan alır cengiz abi biz burda kartı zorla satmıyoruz Aşağılarda 420 ye veriyor arkadaş.... Yinede teşekkürler ...

Mesajımda saygısız ne buldunuz çok merak ettim doğrusu.Doğruları söylemek ne zamandan beri saygısızlık oldu?Ayrıca ilanım açıktı size mesajı yollamadan önce...İlk uyarınız hangisiydi onuda anlamadım son uyarım gibi bir hitap cumlesi kullanmıssınız...Ayıca doğrular bazen insanı kızdırabilir bunuda unutmayın...Lütfen mesajıma cevap vermeyin bu fiyattan kimse almaz dh de bu kartı sadece bunu bilin yeterli...

• quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

quote:

Ben size 320 YTL

Mesajımda saygısız ne buldunuz çok merak ettim doğrusu.Doğruları söylemek ne zamandan beri saygısızlık oldu?Ayrıca ilanım açıktı size mesajı yollamadan önce...İlk uyarınız hangisiydi onuda anlamadım son uyarım gibi bir hitap cumlesi kullanmıssınız...Ayıca doğrular bazen insanı kızdırabilir bunuda unutmayın...Lütfen mesajıma cevap vermeyin bu fiyattan kimse almaz dh de bu kartı sadece bunu bilin yeterli...

Dostum bak ilk önce gelmiş benim ilanımda sen, benim kartım şöle benim kartım böle diyosun hemde ne saygısılığından bahsediyorsun diyosun ...bu kartı alan alır almayan almaz yani çok ta umrumda değil ..kullanırım sorun yok benim açımdan... uyarıya gelince;; iyi okursanız anlarsınız ...Doğru olan evt insanı kızdırabilir ama gerçekten doğruysa Mesajımı yanlış anlamışsınız ben de onu açıklıyorum....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

quote:

Ben size 320 YTL

Dostum bak ilk önce gelmiş benim ilanımda sen, benim kartım şöle benim kartım böle diyosun hemde ne saygısılığından bahsediyorsun diyosun ...bu kartı alan alır almayan almaz yani çok ta umrumda değil ..kullanırım sorun yok benim açımdan... uyarıya gelince;; iyi okursanız anlarsınız ...Doğru olan evt insanı kızdırabilir ama gerçekten doğruysa Mesajımı yanlış anlamışsınız ben de onu açıklıyorum....

Yanlış anlamalara mahal vermeyelim hocam ben sadece fiyata olan tepkimi dile getirmek amacıyla sizin ilanınıza cevap olarak kendi ilanımı gösterdim yoksa benim kartın da satılıp satılmaması cokda umurumda değil...Size iyi satışlar rahatsılık verdiysem affola...

• Abim yaşındaymışsın.... "saygıda kusur etmem" ... Ama sinir olmadımda değil est. hakkım helal olsun ... sende et
  • Benim de helal olsun hocam.Yaş problemi olan bir insan değilim merak etmeyin.İlanlar biraz helalleşme merasimine döndü ama olsun:)
  • Bu satış ilanında yazanları teker teker okudum, peki Falex dostum, sattığın ürünü isteyen alır isteyen almaz demişsin, eyvallah oraya lafım olmaz ancak , ilanı verdiğin yer donanımhaber ve burada sattığın ekran kartı istediğin fiyata satılmaz , bunu siz ,ben ve donanımhaber i sürekli yada arada sırada inceleyen herkes biliyor. Durum bu iken bu fiyatla neden satışa çıkıyorsunuz?
    Ben bu foruma 2005 senesinden beri bir üye olarak fiyatı öldüren mantığa karşıyım, kartın değeri ne ise odur, bunu da piyasa belirler, az evvel 8800gt referans alınarak fiyatın yüksekliğinden bahsedilmiş, gerçi arkadaş bundan bahsederken biraz mizah katmış .çünkü bence fiyatı öldürenler kadar fiyatı uçuranlar da tepki görmeli, şu yada bu şekilde sizin kartınıza alıcı olmak isteyen biri kendisiyle doğal olarak dalga geçildiği hissine kapılır tıpkı satış yapmaya çalışan birinin fiyatı öldürerek fiyat teklifi yapan kişi gibi. Arada fark yok dostum bence, ben alıcı değilim ama alıcı olan biri için dalga geçer tarzda bir fiyatla ilan verilmesine de kusuruma bakmayın tepkimi gösteririm. saygılarımla....

• Fiyatını bence gözden geçir.

O kartın ederi 260-290 arasıdır maksimum
  • Arkadaşın fiyatını gözden geçirmesine gerek yokki o 8800 gt den daha pahalı bir kart gayet normal bir fiyat ilanı baltalamayın arkadaşlar .... hayırlı satışlar
  • eksik olmuş. Durun düzelteyim: 8800GTS daha pahalı ve daha yavaş...

quote:

Orjinalden alıntı: burak733

Arkadaşın fiyatını gözden geçirmesine gerek yokki o 8800 gt den daha pahalı bir kart gayet normal bir fiyat ilanı baltalamayın arkadaşlar .... hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 16 Ocak 2008; 20:06:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.