Şimdi Ara

## SATILIK ASROCK Z77 OC FORMULA ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    merhaba arkadaşlar

aktif olarak kullanmakta olduğum 3770k ve asrock z77 oc formula satılıktır..

asrock z77 oc formula : inventus tan alınmış olup faturalı ve 18 ay daha garantisi mevcuttur.. (anakart satıldı)

hiçbir sorunu olmamakla birlikte daha sessiz çalışabilmesi için üzerindeki fan 40 tl değerinde noktua a4x10 modeli ile değiştirilmiştir.

kutu içeriği usb uzatma kiti hariç tamdır.. anakartın yanında orjinal oc formula mause pad ide hediye edeceğim..

intel 3770k : costa rica versiyon olup hiçbir sıkıntısı yoktur..(işlemci satıldı)

datagate garantilidir, 18-20 ay daha garantisi vardır, garanti durumunu sorgulattıktan sonra tam tarihini de ilana ekleyeceğim.

stok fanı hiç kullanılmamıştır kutusu ile birlikte alıcısına teslim edilecektir..

pazarlık ve takas düşünmüyorum..

## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##  ## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##  ## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##

## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##  ## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##  ## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##

## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##  ## SATILIK  ASROCK Z77 OC FORMULA ##
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 8 Mayıs 2013; 11:30:04 >

• Fiyatlar güzel.İmkanım olsa işlemciyi alırdım.Hayırlı satışlar.
  • super ıkılı guzel fıyat..hayırlı satıslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

super ıkılı guzel fıyat..hayırlı satıslar..

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakacar

Fiyatlar güzel.İmkanım olsa işlemciyi alırdım.Hayırlı satışlar.

teşekkürler, kısmet kime ise artık..
  • Fatih hayırlı satışlar dostum formuladaki minik fan değişmiş sanırsam Noctua oda göze çarpanlardan
  • İşlemci tarafımdan alınmıştır. İki taraf içinde hayırlı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

İşlemci tarafımdan alınmıştır. İki taraf içinde hayırlı olsun :)

işlemciyi Yusuf almıştır, hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Fatih hayırlı satışlar dostum formuladaki minik fan değişmiş sanırsam Noctua oda göze çarpanlardan

kendi üzerindeki çok ses yaptığı için 40tl lik noktua fan taktık+ mause pad de veriyorum ginede yaranamıyorum..
  • Yaranırsın ya satılır yakında hayırlısı ile zaten neden fan koyuyorlar onada bi anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Fatih hayırlı satışlar dostum formuladaki minik fan değişmiş sanırsam Noctua oda göze çarpanlardan

kendi üzerindeki çok ses yaptığı için 40tl lik noktua fan taktık+ mause pad de veriyorum ginede yaranamıyorum..

haswell dusunmeseydım kesın alırdım anakartı..sandy den dırek 2 serı atlamayı dusunuyorum

• 1 adet p.m

Arkadas son derece ilgili ve saygılı bir insan her kim alırsa ana kartı güle güle kullansın benim kasaya sıgmadı yoksa alıcaktım canavar gibi kart , hayırlı satıslar kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_shop -- 7 Mayıs 2013; 0:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas olaydı z77 v gene ile ne iyiydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart forumdan @C.@.N nikli arkadaşımıza satılmıştır..
  • Halbuseki bugün şu an tam almaya gelmiştim tüh

Hayırlı olsun iki tarafa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Halbuseki bugün şu an tam almaya gelmiştim tüh

Hayırlı olsun iki tarafa da.

DOC seni Haswell sahalarında görmek isteriz
  • Bu gidişle öyle olacak gibi ama daha zamanı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.