Şimdi Ara

[SATILDI] ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming D 16G OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming D 16G OC
    ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming D 16G OC
    Fiyat Satıldı TL
    Kutu fatura garanti yoktur. Temiz, çok yorulmamış bir karttır. Fabrikasyon macun kalitesiz olduğu için 86 derece görüyordu. MX-4 ile yenileyince şu anda Furmark max. 76 derece oluyor. Hotspot 100 derece görmüyor. Termal padlerinde sıkıntı yok ve kartın içi de tertemizdi yine.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Çok güzel kart bence phantom serisi dolu dolu yapılmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sp33d3d kullanıcısına yanıt

Evet hocam kas gücü cidden yüksek. 4070 ile aynı güçte. Ben DLSS 3.5 Frame Gen için 4070 aldım yoksa bu kart da taş gibi. Alan arkadaş uzun yıllar kullanabilir sıkıntısız.

• Merhaba
    Furmark ekran görüntüsü de eklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan08 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ekledim. [SATILDI] ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming D 16G OC 

• Günceldir.

• Hotspot 100 değilde 94 , yani çok fark yok,muhtemelen soğutucu tam basmıyor bilginize..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fenomenhaa kullanıcısına yanıt
    Bak bakalım görsele, tepe model sıfır kartların da mı blok basmıyor? Thermal Grizzly Kryonaut sürsem daha da düşerdi dereceler. Şu haliyle bile fabrikasyon değerlerde bu kart. 30 derece oda sıcaklığında tam öğlen sıcağında, kasa kapağı kapalı bir şekilde test edildi. Görüp görebileceğiniz en yüksek değeri bu kartın. Kartın içini açmadan önce de 95 ve üzeri hotspot görülüyordu. Sadece core sıcaklığı 86 idi. Onu düzelttik işte. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin...

Aa bak adamın kartında da blok basmıyor? Nasıl olur?

Sadece ciddi alıcı arkadaşlar yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 20 Eylül 2023; 22:37:3 >

• Kartın açılmamış halindeki değerler;

• Ahkam kesmek huyum değildir,genelde tecrübelerimi paylaşırım, 50 Adetten fazla 6800xt ürün var hali hazırda kullanımımda, asrockın bu modelide dahil olmak üzere ,gpu ile gpu hotspot ortalama 20 derece üzerinde olan her 6800xt de blok basma sorunu vardır.Macun pump out olmuştur,blok basmamaktır vs .Size düzgün bir dille durumu belirttim ukalalık yapmayınız.

Benim sorunum değil ki bu. Kartın üreticisine git yaz. İlanı neden baltalıyorsun? Nitrolar dahi 100 derece görürken asrock phantom 95 derece normal. Ki amd 110 dereceye kadar sorun yok diyor. Macun pump out olabilir ki xfx merc 7900 xt kartlarda da oluyor. Ne yapalım yani biz kullanıcların sorunu değil ki.

15-20 derece delta da normaldir. Overclock forumlarına baksaydın görürdün. 20 dereceden sonrası sıkıntı genellikle.

Kartın fabrikasyon durumu ortada. Dediğim gibi sadece core 86 derece idi. O da kurumuş yani. Başka da bir olayı yok. Düzgünce macunu yeniledim ve vidalamasına da dikkat ederek kapattım. Daha kaliteli macun sürsek max 90 olur o hotspot. Şu anda fabrikasyon default halinde. Sana bir sürü kaynak attım. Benim yüzümden bu kart bu durumda değil yani. Anladın mı?

Düzgün bir dille yazmış olman ilanı baltalama çabasında olduğun gerçeğini değiştirmez.

İsterse elinde 1000 tane 6800 xt olsun. 7900 xt sıfır kartta bile olan bir sıkıntı için (ki onda durum çok daha vahim. 30-35 derece deltalar var.) bana akıl vermene ihtiyacım yok. Neyin ne olduğunu zaten biliyorum. Git amd mühendisine yaz bana ne?

Linkteki twiti iyi incele.

Adam red devil 7900 xtx gibi bir kartta bile bunu yaşıyor. Kryonaut ile yenilemiş öyle kart kendine gelmiş.
    Öncesinde 32 derece olan delta, 20 dereceye düşmüş. E bilader benim karttaki delta da 20 derece zaten. Niye beni gece gece sinirlendiriyorsunuz boş yere?

Bak yine bir kardeşimiz sormuş 20 derece deltayı. Herkesin kartı sorunlu o zaman he?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 21 Eylül 2023; 0:31:30 >

• Öncelikle her kartta her markanın amiral gemisinde dahi sorun olabilir. Kartın 0 hiç kullanılmamış olması durumu değiştirmez.Ben size durumu ifade ettim, Tecrübelerime dayanarak durumu açıkladım 1000lerce kart elimden geçti bakım yaptım sıfır veya 2.el,Ayrıca gpuda kyrnout veya mx4 kullanılmaz, ama her 2-3 ayda bir macun yenilerim derseniz buyrun kullanın.

Bir defa daha ifade ediyorum,Marka bağımsız delta t 20 derece ve üzeri her 6800xt de (ki yeni macun değişmi yapılmış 19 derece ki sıkıntıdır çünkü zamanla fark açılacaktır) ya macunda yada mounting pressureda sorun vardır. Çözüm yöntemleri vardır ama tecrübe ister. Siz isterseniz 5-10 kez söküp takın mx4le biraz tecrübe kazanırsınız.:))

İlan baltalama saçmalamasına hiç girmeyeceğim,komik :)) bakın buda asrock 6800xt delta t ye dikkatlice inceleyin.

Attığınız görsel şaka filan mı? Furmarkta karta 270 küsür watt çektiriyorum, gidip 150w görüntü atmışınız. Oyunlarda zaten 200w altı çekiyor ve delta asla 20 derece olmuyor. Oyun testi de atarım da yine diretirsiniz bir şekilde... Cehennem gibi sıcak bir odada kasa kapağı kapalı 1080p 0xmsaa test atın öyle kıyaslayalım. Yalnız bu asrocklar belli bir dakikadan sonra gitgide ısınıyor. Nitro+ gibi değiller.

Pump out önlemek istiyorsak ptm7950 falan kullanmak lazım ki ben uğraşamam. Kart şu anki haliyle taş gibi. 2-3 ay sonra ne olur beni ilgilendirmez.

Belli bir tecrübeniz var eyvallah. Biz de boş adam değiliz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 21 Eylül 2023; 1:15:16 >

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Bizati tamamen gerçek ,150w only gpu power drawdur. 40-45W kadar memory için ekleme yapmalısınız(bu eklemeyi furmark için yapamazsınız).Ki target temp 60 belirlenmiştir yani çokta düşük bir ısı yoktur.Fanda oldukça düşük hızdadır.

Furmark gpu test etmek için sanıldığını aksine hiç de iyi bir program değildir.Lakin memorylere yüklenmez. büyük oranda vrmlere yüklenir ki hiç bir mantığı yoktur.işi bilenler hiç bir zaman furmarka refere almaz.Sebebi de gayet açık ve nettir.

TDP sınırı bu kartın biosla sınırlanmış 272 W tır .O yüzden normaldir.

Tüm bu yazdıklarımı Antalyada yıllarca yazın 50 derece ortam sıcaklığına ulaşmış kartlarla edindiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.Benim mesleğim bu hobi amaçlı yapmıyorum.Sizin uğraşamadığınız Honeywelle ben uğraştım hemde 1000lerce kart ta yukarıdaki dahil., Padlerde cabası.

• @fenomenhaa sslere iyi bak. 150 watt çekerken deltaya bak. Senin gibi yaptım aynı. Bir de sınırsız fps 250-260 wattaki deltaya bak. Daha da yazma bence.

Yahu 150w only gpu power draw diyorsun tamam eyvallah da ne testi açmışsın ne yapmışsın belli değil? Dalga mı geçiyon harbi? Bak benim attığım testte only gpu power draw dediğin yer 270. Biz de Hatayda yaşıyoruz yani anlatabildim mi? Sıcaklık kıyasına girme. Furmarkın çok iyi program olmadığının ben de farkındayım. Popüler olduğu için yapıyorum sırf.

• Günceldir. Fiyat revize. Sadece ciddi alıcılar lütfen.

• Güncel

• Günceldir

• Bnde de sistem de kullandığım aynı marka modelin 6900xt olanı var memnun kaldım karttan.

Soğutması muadillerine göre başarılı, kaslı ve ağır bir yapısı var , takarken çıkarırken dikkat etmek gerekiyor :)

Alan kişiyi performans ve kalite açısından kesinlikle üzmez [SATILDI] ASRock RX 6800 XT Phantom Gaming D 16G OC hayırlı satışlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.