Şimdi Ara

SATILIK AS-17 PVP TURBO PEDAL İNDİRİMMM 50 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir heves alıp almış olduğum ko-pedal'ımı satıyorum. Ürün toplam bir elin 5 parmağını geçmicek şekilde kullanılmıştır. Sebebi ise oyunu muhtelif şartlardan bırakmış olmamdır. Ürün İstanbuldan satılıktır diğer illere kargo yapabilirim forumdaki satış ve referanslarımı inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında bilgi vermek gerekirse ;

    Özellikler

    Assasin PVP Turbo Pedal, KOPedal’ın efsanevi pedal sistemini BlackBOX’ın gücüyle birleştiren yeni nesil KOPedal ürünüdür. Klavyenizden de belirli özelliklerini kontrol edebileceğiniz ürünün temel fonksiyonunu artık ayağınızın altındaki pedal yardımıyla kolayca devreye sokabiliyorsunuz.

    Assasin PVP Turbo Pedal, BlackBOX ve pedalın evliliğine yepyeni bir teknoloji daha katıyor. Devrim yaratan Turbo özelliği sayesinde PVP sunucularda ölmek artık neredeyse imkansız! HP’niz azaldığında pedalınızı Turbo moduna getirerek bir anda canınızı doldurabilirsiniz.

    Assasin PVP Turbo Pedal, siz Assasin oyuncuları için iki fonksiyonlu olarak tasarlanmıştır. Ürün, 7-8 ve 1-8 olarak 2 farklı çeşitte çalışabilir ve bunun değişimi sizin tek bir tuşa basmanız ile sağlanır.

    Minor combonuzu en iyi şekilde yaparak atak combolarına odaklanmanızı sağlar. Böylece düşman üzerinde çok daha etkili ve güçlü olabilirsiniz. Bu demek oluyor ki ister pedala basarak minor yapın isterse tuşa basarak veya ikisinede basarak turbo minorun gücü hissedin.

     SATILIK AS-17 PVP TURBO PEDAL İNDİRİMMM 50 tl


    Ürün sağlamdır. Sonuçta sıfır ürün değildir bu yuzdende fiyatıda uygun tutuyorum 50 tl istiyorum. Umarım ihtiyacı olan kişiye gider.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScanServ -- 27 Kasım 2015; 20:32:37 >







  • Çalışmasına engel veya hatalı herhangi bir durum var mı ?
  • pedalın kablolarında veya içinde bir sıkıntı yoksa alabilirim özel mesaj atarmısınız
  • alabilorim pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.