Şimdi Ara

**[SATILIK] Arızalı Toshiba Qosmio G30-194 TV-Tunerlı**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yaklaşık 4 yıllıktır o zamanki şartta 8,500 TL gibi bir rakama satın alınmıştır şuan ekranda yeşil cizgiler çıktı ama görüntü geliyor tamir ettirme olayına girmedim nekadar masrafı ne arızası var bilmiyorum.büyün ihtimal ekran filminde bir sorun vardır.ürün bu vaziyette satıktır üzerinde tvtuner gömülü olarak gelmektedir.17" ekran vardır.Fiyat olarak 600 TL yazıyorum takas düşünmüyorum ciddi alıcılarla pazarlık konusunda görüşebilirim.

**[SATILIK] Arızalı Toshiba Qosmio G30-194 TV-Tunerlı**

İşlemci:Intel® Core™ 2 Duo T7600(2.33 GHz, 4MB L2 cache, 667 MHZ FSB),

Intel® PRO/Wireless 3945ABG ağ bağlantısı ve Intel® 945 PM chipset

Memory:4.096 MB

Harddisk:320 GB (160+160) (5,400 rpm) HDD, RAID 0 ve RAID 1 Desteği

İşletim Sistemi:Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005 Türkçe / İngilizce

CR-ROM&Floppy:HD-DVD ROM

Grafik Kart:NVIDIA® GeForce™ FX Go 7600 256 MB DDR3 ekran kartı, 16x PCI Express
    Ekran:17" Toshiba TruBrite® WUXGA TFT Ekran Entegre Toshiba Tv Tuner hybrid dijital ( DVB-T) ve Analog ( PAL, NTSC, SECAM )

Dahili Video Mod
    Max Çözünürlük : 1,920 x 1200
    Max.Renk : 16.7 milyon
    Harici Video Mod Max. Çözünürlük : 2,048 x 1,536 Max. Renk : 16.7 milyon 100 Hz
    Ses Toshiba 1-bit Dijital Amplifier and Dolby® Home Theater™, entegre Harman Kardon® stereo hoparlörler
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios
    ACPI: Evet
    Sistem BIOS: 2.3
    Genişleme Özellikleri:2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA )
    Kablolu İletişim:Uluslararası V92 modem, Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Base-TX
    Kablosuz İletişim:Dahili kablosuz LAN (802.11a/b/g network desteği), Bluetooth™ 2.0
    Arabirimler 5'i birarada Bridge Media Yuvası (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™™, xD-Picture Card™), DC girişi, kulaklık (stereo), harici monitör çıkışı, Line-in, harici mikrofon, 4 x USB 2.0, TV çıkışı (s-video, component), S-video giriş (Composite, Line-in), TV anten, i-LINK® (IEEE 1394), ses girişi, monitör girişi (Line-in), Dolby AC3 Digital, Express Card™ Slot, S/PDIF, HDMI Out, IR Blaster Out
    Yüklü yazılımlar
    Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™,
    InterVideo® WinDVD Creator 2 Platinum, Microsoft® Office
    OneNote™ 2003, InerVideo® WinDVD
    Batarya Li-Ion pil, Mobile Mark™’a göre 2:37 saate kadar pil ömrü
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 406 x 285 x 45,5 Ağırlık: 4,6 Kg
    Güvenlik
    main battery pack (by sliding latch)
    system password security
    Wireless LAN switch
    user password
    supervisor password
    main hard disk (by screw)
    keyboard lock
    main memory (by screw)
    slot for Kensington Cable Lock
    Diğer donanımlar Toshiba hybrid dijital (DVB-T) ve analog TV Tuner
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 20 Ağustos 2012; 23:53:44 >

• merhaba;

ben ciddi alıcıyım cihazın resimleri varmıdır? ne durumda şu an harici tv ye bağlanınca çalışıyormu? aydınlatırsanız sevinirim.
  • merhaba;

ben ciddi alıcıyım cihazın resimleri varmıdır? ne durumda şu an harici tv ye bağlanınca çalışıyormu? aydınlatırsanız sevinirim.
  • merhaba;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.