Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK ARIZALI STEELSERIES SIBERIA V2 Satın Al 21 Temmuz 2015 12:45 1 1 SATILIK ARIZALI STEELSERIES SIBERIA V2 Arkadaşlar ürünün sıkıntısı tek kulağından ses gelmemesi bir kaç bilgisayarcıya gösterdim. Biz yapamayız belki elektronikçiler yapabilir dediler ben açıkçası elektronikçiye götürmedim fakat ürünün tamir olma ihtimali vardır. Ürünün başka bir sıkıntısı bulunmamakta 0 gibidir. Turuncu renkli ses kartsız modeldir. Bu işten anlarım tamir ederim diyen arkadaşlar tamir edip daha iyi fiyata satabilirler. Garantisi yok ürünün Gameekstradan alınmıştı. Referansı olan arkadaşlara ilk gönderim yaparım. Diğer türlü eft sonra kargo şeklinde alabilirsiniz. Ürünün fotolarını akşama doğru eklemeyi planlıyorum Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Pokemon Legends Arceus Ipad Air 2 - 16 GB Satılık PS Vita 16 GB SATILIK - Xbox One S 500 GB
Günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Pokemon Legends Arceus Ipad Air 2 - 16 GB Satılık PS Vita 16 GB SATILIK - Xbox One S 500 GB
Fiyat günceldir 50tl ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Pokemon Legends Arceus Ipad Air 2 - 16 GB Satılık PS Vita 16 GB SATILIK - Xbox One S 500 GB
Hala günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Pokemon Legends Arceus Ipad Air 2 - 16 GB Satılık PS Vita 16 GB SATILIK - Xbox One S 500 GB