Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Arctis Nova 3 Satın Al 21 Kasım 2024 20:24 1 1 Satılık Arctis Nova 3 SteelSeries Arctis Nova 3 Kulaklık 18.11.2024 1 günlük kulaklık Media markt dan alınmıştır. birkaç oyunda deneme v.s yapıp kapattım ürün tertemiz 10/10 kozmetik. KFG mevcutsorunsuz çalışıyor hiçbir sorun yok sadece artık kafa üstü bir kulaklık kullanmak istemiyorum. kulak içi iem bir model bakacağım.Çok uygun fiyata veriyorum. SON FİYAT 2500 TL PAZARLIKSIZDIR. Takas yok.Ankara içi Batıkent Ergazi Elden tercihimdir. Kargo ise alıcı ödemeli olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Arctis Nova 3 [SATILDI] Cooler Master Hyper 212 Black X Duo İşlemci Soğutucu [SATILDI] Logitech G402 Hyperion Fury Mouse [SATILDI] Corsair CX750 750Watt Bronze Güç Kaynağı