Şimdi Ara

Satılık APU sistem !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasık 1 veya 1.5 sene önce enişteme topladığım bir sistemi araba masrafımız için satma gereği duyduk.Sistem televizyona bağlı olarak sadece youtube videoları ve film izleme amaçlı kullanılmıştır oyun vs. bile oynanmamıştır desem yalan olmaz..

DONANIM LİSTESİ ;
    CPU- AMD A6 6400K
    COOLER- CoolerMaster Blizzard T2 mini (stock fan'da durmakta)
    BOARD - Asus A85 xm-a (fm2 soket yani beyaz soket buna dikkat !)
    RAM - 4gb 1600 mhz ripjaws (F3-12800CL9S-4GBRL)
    GPU- HD 6570 (a6 6400k'nın dual graphic kartı)
    SSD - kingston V300 60gb (450/450 mb/s)
    PSU - 400w frisby (giriş seviyesi power)
    CASE - Cooler master Silencio (kozmetik olarak 10/9 dışı emaye kaplama gibi oldugundan kolay çizilebilmekte ama kasa sessizlik bakımından mütiş hem yalıtımlı hem fan filtreleri bizi cezbetmişti...)

Donanımlar bu şekildedir ve yaklaşık 8ay yada 1 sene daha garantileri vardır hepsi vatanbilgisayar faturalıdır.Bunlara ek ayriyetten sistem yanında windows 8.1 satın alınmıştır sistemi alana bunuda yollayacağım ama isme lisanslanıp lisanslanmadıgını tam hatırlamıyorum kullanılabilirse benimde hoşuma gider sonuçta bilgisayarı satınca işime yaramayacak.

EKLEME: Eğer oyun amaçlı alacaksanız merakınızı gidereyim GTA 5 oynamak biraz zorlayabilir 720p düşük ayarlarda 20-25 fps civarı alabileceginizi tahmin ediyorum pes 2016 720p full ayarlarda oynayabilirsiniz LOL full ayarlar 1080p 60 fps civarı verecektir.

Yine alıp TV altına koymak isteyenler için güzel bi haber daha verelim bunların klavyesi mausesi tabiki var LOGITECH MK240 kablosuz klavye mause sistemi alana yollanacaktır.

Yine sistem serin olsun istiyorum diyenler için XIGMATEK XLF-F1454 14" kasa üstü fan'da yollayabilirim....

Benim sistem için istediğim tek fiyat 600 TL dir.Alışveriş önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır yada gelip çayımı çorbamı içip bilgisayarı kullanıp sonrada alıp gidebilirsinizde.Sanalpazar vs. kullanmamaktayım birtek PTT hesabım var havale yapıldıgı gün kargoya veririm kargo karşı ödemeli olacaktır ve kargo sorumlulugu bana ait değil firmaya aittir.Ben yine 2 strafor arası sandwich gibi güzelce paketlerim.

NOT: Ekstralar fiyata dahil değildir yani şunu gönderme bunu gönderme nekadar olur gibi sorular sormanıza gerek yok ben zaten isteyene yollarım gerek olmayana yollamam gibisine belirttim.

FİYAT = 600 TL
    fiyat belirlerken 09/12/2015 piyasa fiyatlarına baktım ve parça parça topladıgımda fiyat 640tl yapmakta ben extralar dahil düz fiyat olsun istedim ürünler garantili ve faturalıdır görmek isteyene whatsapp üzerinden resim atabilirim 0542 354 2412 den yazabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 9 Aralık 2015; 14:16:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - 8700K Sistem
    7 yıl önce açıldı
    @@@ Extreme Sistem Satılık @@@
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.