Şimdi Ara

Satılık Apple Magic Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü Macbook Pro için almıştım, epey zaman kullandım ancak normal mouse'lara çok alıştığım için normal 2 tuşlu mouse almak üzere satıyorum.

Ürünü 6-7 ay önce bir arkadaştan almıştım. Ürün yurtdışından alınmıştı. Faturası yok, kutusu resimlerde göreceğiniz üzere var.

Mouse sorunsuzdur, satma sebebim yukarıda da belirttiğim gibi alışamamamdır. İstediğim fiyat 120 TL'dir. Konya içi olursa elden diğer şehirlere de kargo ile ulaştırabilirim.

Sorunuz var ise lütfen PM atınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Satılık Apple Magic Mouse

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • İyi alışverişler dilerim...

Acaba PC de kullanılıyormu bu mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_skellington

İyi alışverişler dilerim...

Acaba PC de kullanılıyormu bu mouse

Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın.

Ben hiç denemedim ancak PC için kullanılabildiği forumlarda yazıyor, magic mouse'un bağlantısı bluetooth kanalı ile olduğundan laptop kullanıyorsanız bağlantıda sıkıntı yaşamazsınız, masaüstü kullanıyorsanız bir <bluetooth dongle> alarak bu bağlantıyı sağlamanız lazım.

• Hocam bu mouse da sag sol click var mi? Yani dokunmaktan baska tiklayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Hocam bu mouse da sag sol click var mi? Yani dokunmaktan baska tiklayabiliyor muyuz?

Hocam bu mouse da dokunma ile clicklenmiyor zaten. Mouse'un üstü komple bir butondan oluşuyor zaten. Aynen macbook pro'ların trackpadi gibi. Fiziksel olarak tıklıyorsunuz. Sağ tıklamayı da çift parmakla tıkladığınızda ya da mouse un sağ tarafına tıkladığınızda olacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Zaten MagicPrefs diye bir program var onunla istediğiniz her türlü ayarlamayı yapabilirsiniz mouse için.

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala takip
  • satıldımı ?
  • satıldı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.