Şimdi Ara

Satilik Apple iphone 5 beyaz sifir ayarinda 15 gunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz sadece 15 gun kullanilmistir simfree dir beyaz 16gb dir aksesuarlari kullanilmamistir kulakluk kutusunda olup full kutu icerigi ile teslim edilecektir cihaz sifir alindiginda on jelatin ve ultra slim arka kapak ile teslim edilecektir

Fiyat: 1200 maliyeye vergisi yatirilmistir ama kayitsiz olarak dusunun o yuzden fiyati dusurdum.

NOT: Arkadaslar bu cihazi ben ablama almistim kayitsiz olarak ve ablamin isyerinden bir arkadasinin pasaportuna kayit yaptiracaktik hatta vergisini bizzat kendim maliyeye giderek yatirdim ama 2 yili dolmadigi icin kayit islemini tamamlayamadik bundan sonra bir pasaport bulup kayit islemi tamamlanir mi yoksa sifirdan buldugumuz pasaportu ile ayni islemlermi olur onu bilmiyorum sadece vodafone daki arkadas baska pasaportuna kayit islemi olur demis odedigimiz vergi dahilinde kimisi olmaz dedi artik cok ugrasmadik
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray6852 -- 19 Haziran 2013; 13:36:55 >

• Ankaradan elden teslim varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • dostum foto atabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergi yatırırken verdiğin tc no önemli sadece o vergi kağıdı ile o kişinin üzerine kayıt yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KHeto

vergi yatırırken verdiğin tc no önemli sadece o vergi kağıdı ile o kişinin üzerine kayıt yapılabilir.

eyvallah dostum
  • Tekrar vergimi yatırmak gerekiyor? çok saçma değilmi yani aynı mal için 2 ve ya daha fazla vergi yatırmak. Yoksa fiyatı makuldu bende kayıtsız ip5 arıyorum pasaport var telefon yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar vergi yatırma olmasa ben alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.