Şimdi Ara

Satılık Apple Airport Express 2. Nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar AirPlay özelliği için aldım fakat gerek kalmadı. Fatura tarihi 20.12.14, Lydia'dan alındı sıfırdan hiçbir farkı yok. İstediğim fiyat 210 TL az da olsa pazarlık payı vardır. Kargo bana ait. En kısa zamanda fotoğraflarını ekliyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

Fotoğraflar eklendi.

Satılık Apple Airport Express 2. Nesil Satılık Apple Airport Express 2. Nesil Satılık Apple Airport Express 2. Nesil Satılık Apple Airport Express 2. Nesil

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 31 Aralık 2014; 0:28:58 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ne işe yarıyor bu cıhaz ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Airplay destekli cihazlardan sesi kablosuz olarak alıp ses çıkışına veriyor ve ses çıkışına amfi,aktif hoparlör yada kulaklık bağlayarak kablosuz müzik dinleyebiliyorsunuz,bluetooth'a göre ses kalitesi ve kapsama alanı daha iyi.Ayrıca usb çıkışına yazıcı bağlayarak yine kablosuz olarak yazıcınıza veri yollayabiliyorsunuz.Ayrıca access point olarak kullanabiliyorsunuz.Kablolu modeme bağlayarak kablosuz yayın yapabiliyorsunuz. Bir yanlışım yoksa benim bildiklerim bunlar. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.