Şimdi Ara

Satılık Apogee One iOS Mac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar. 11.04.2014 tarihinde yurtdışından almış olduğum Apogee One iOS & Mac ses kartımı satıyorum. Bu ürünü demo ürün olduğu için %10 indirimli almıştım. Demo ürünler tamamen sıfır ürünler, tek farkları kutularının açılmış olması. Ben aldığımda üzerindeki şeffaf naylonu bile duruyordu. Demo ürünler de sıfır ürünler gibi 2 yıl garantili. Ürünü en fazla 3-4 kez kullandım ve ürün çok temiz. Hiçbir sorunu yok. Ürünün içinde kaliteli bir dahili mikrofon mevcut. İnternette araştırdığınızda kayıtların kalitesini görebilirsiniz. Ürün sadece iphone, ipad ve maclerle uyumlu. Ürün aynı zamanda apple ürünlerine bağlanıp kulaklık amfisi ve DAC olarak kullanılabiliyor. Ben iphone'umu bu ürüne bağlayıp oradan da KEF M500 kulaklığıma bağladım ve ses kalitesi inanılmazdı. Kutunun içinden çıkan breakout cable ile alete gitar ve harici mikrofon bağlayabiliyorsunuz. İçinden hem iphone 4 ve 4s ile uyumlu olan 30-pin kablo hem de iphone 5 ve 5s ile uyumlu olan lightning kablosu çıkıyor. Lightning kablosu sadece yeni üretimlerde bulunmakta. Ürünün kutusu ve kutusundan çıkan herşey mevcut. İstediğim fiyat 700 TL. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Ürün forum dışına satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK APPLE WATCH 8 45mm
    5 ay önce açıldı
    SATILIK Apple Airpods 4 ANC
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.