Şimdi Ara

Satılık Aopen 300w Kasa (19-22 lcd takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Aopen 300w Kasa (19-22 lcd takas)

Satılık Aopen 300w Kasa (19-22 lcd takas)

İnternetteki En Ucuz Fiyatını Görmek İçin Tıklayın

Kasamın ön 5,25"(dvd) kapaklarından iki tanesi 3,5"(disket) kapaklarının bi tanesi yoktur düz siyah kapaklar herhangi bir kasanınki uyabilir

yan kapağı kesilmiş plexi takılmamıştır yan kapağı sıfırını ali şeker abim 7 ytl'ye yollayabileceğini söylemişti isteyen oradan alabilir.

psu 300w artic cooling marka sessiz fan takılmıştır kasada 92 mm fan mevcuttur.

isteyene codegen marka 350w psu da verebilirim.

isteyene çok sesiz XILENCE Red Wing 92mm 1500rpm-19db-36cfm fanı 10 ytl'ye

http://www.hepsiburada.com/xilence-92mm-sessiz-kasa-fani/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd96250

ARCTIC COOLING 80 MM AF8025L ULTRA SESSİZ fanı 10 ytl'ye (psu da da bu kullanılmıştır)

http://www.hepsiburada.com/arctic-cooling-80-mm-af8025l-ultra-sessiz-kasa-fani/productDetails.aspx?CategoryId=1125&productId=bd99290

Fanlar ile birlikte düzgün hava akışı sağlanmış ve garanti veriyorum sıfır ses plexi taktınızmı ses duymanız imkansız. Aynı zamansa sunbeam core contact freezer gibi yüksek bir işlemciyi çok rahat sığdırıyor fazladan yerde kalıyor.

kargo bana ait şekilde (ptt) 40 YTL istiyorum kasama kargo karşıdan olursa 35 YTL (orjinal 92mm fan ile)

yukarıda belirttiğim fanlar üzerinde power kasa toplam alırsanız 50 ytl kargo bana ait şekilde yollarım

Takas 19"-20" 2 ms dvi girişi olan lcd monitörler ile yapılır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan3535 -- 8 Şubat 2009; 1:23:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.