Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Anker Soundcore Life Q30 575 TL Satın Al 4 Ekim 2021 23:35 1 1 SATILIK Anker Soundcore Life Q30 575 TL Ürünü 24 Şubat 2021 tarihinde Aliexpress üzerinden Anker Official Store mağazasından satın aldım. Faturası yok, bu sebeple garanti durumunu bilmiyorum yok diyebiliriz. Kutu ve çantası var, kutu içeriği tamdır. Ürün kusursuzdur, sadece ambalajında kargo kaynaklı yıpranma vardır. Toplam 3-4 saat kullanıldı. Başka marka kulaklık ile karşılaştırma amaçlı alınmıştı, ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. Gebze veya İstanbul anadolu yakasında haftasonu deneyerek elden teslim alabilirsiniz. Referansım olmadığı ve kargo kaynaklı problemler oluşmaması için alışverişi elden gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 575 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5 SATILIK i5 2500k + 8 GB RAM + Anakart + GTX 750 Ti MSI GeForce GTX1050TI AERO ITX 4G SATILIK Anker Soundcore Life Q30 575 TL