Şimdi Ara

*//SATILIK AMD X4 Sistem//* Anakart-İşlemci-Ram-HDD+Monitor - Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: AMD Athlon II X4 640 3.0GHz Dört Çekirdek (1 Ay Kullanıldı)

Ram: Kingston HyperX 4GB (2x2) DDR2 1066 MHz Soğutuculu

HDD: Seagate 320GB Sata2 7200RPM

Monitör: LG Flatron W1942S fEngine 19"

KOMPLE FİYAT: 880 TL

Monitör Hariç: 680TL

Ayrıca İsteyene Sapphire HD5770 Vapor-X 1 GB 128Bit GDDR5 16X Ekran Kartı 1,5 Ay Kullanılmış Sıfırdan Farksız, Kutulu Garantili: 300TL

HDD Hariç Tamamı Kutulu

NOT: Tüm parçalar hakkında az-çok bilgi sahibi olabilirsiniz fakat anakartı iyi araştırın. Bildiğim kadarıyla şuanda Türkiye'de bu anakarttan yok. Phenom işlemci destekli, onboard HD3200 Ekran Kartı, HD ses, Advanced Clock Calibration (çekirdek açma) özellikli, 790 serisinin Ultra Performance kartı.

RAM-İŞLEMCİ-EKRAN KARTI ve MONİTÖR'ün garantileri devam etmekte..

TAMAMEN SORUNSUZDUR, PLATFORM DEĞİŞTİRECEĞİM İÇİN SATIYORUM. Call of Duty Modern Warfare 2 ile en yüksek ayarlarda hiç takılmadan yavaşlamadan sorunsuz çalışıyor.

Takas yoktur. Lütfen sadece ciddi alıcılar.. 500'e verirsen alırım gibi teklifler değerlendirilmeyecektir. Ve lütfen, özellikle ekran kartı için sıfırı şurda şu kadar muhabbeti yapmayın. Kart zaten sıfırdan farksız ve piyasa fiyatlarını biliyorum. Hayırlı alışverişler herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortés -- 13 Ekim 2010; 1:51:29 >

• Ekran kartinin ramleri kaca kadar oc oluyor ? Kingston Ramler de 1200 stabil oluyorsa fiyat guzel. pm attim. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 13 Ekim 2010; 20:37:27 >
  • ekran kartı daha yeni, hiç oc denemedim default 1200mhz. ama GDDR5 ve VaporX olması hasebiyle sanırım epey bir yükseltilebilir. Kingston ramler ise 1066Mhz. Daha yukarısını denemedim. Teşekkürler..
  • GÜNCEL..
  • Geçerli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.