Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHZ Satın Al 12 Eylül 2021 18:36 1 1 SATILIK AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHZ Araba aldığımdan dolayı bir süre Pc ye ara verdim.Diğer parçalar satıldı sadece işlemci kaldı.Vatan bilgisayardan aldım Kasım ayının 27 sine kadar garantisi var..Şubat ayına kadar Custom sıvı soğutma ile gayet serin bir şekilde soğutuldu (boşta 30 yükte 50 derece)Şubat ayından temmuza kadar kendi soğutucusu ile kullandım 1 ay kadardır da kutusunda bekliyor.Kutu faturası mevcut soğutucusu sticker ve kabloları tam..Fiyat 1800 TL Kargo alıcıya ait.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Kasım 2021 Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI B550 Gaming Plus+Ryzen 5600x+Corsair 16gb Ram [SATILDI] Diablo 4 key aktifleştirme işlemi [SATILDI] ALINIK Diablo 4 Key/Gift SATILIK APLHACOOL VPP755 D5 SIVI SOĞUTMA POMPASI
Fiyatta revize yapılmıştır..! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI B550 Gaming Plus+Ryzen 5600x+Corsair 16gb Ram [SATILDI] Diablo 4 key aktifleştirme işlemi [SATILDI] ALINIK Diablo 4 Key/Gift SATILIK APLHACOOL VPP755 D5 SIVI SOĞUTMA POMPASI