Şimdi Ara

SATILIK Amd 955 + Gigabyte Ud4p + Saphire 4890 ve Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar yoğun ilginiz için sağolun, ürün cumartesi günü buluşmak suretiyle sabre80 nickli üyeye satılmıştır.

Hayırlı olması dileğiyle.

Merhaba arkadaşlar elimde bununan parçalarını zamanla upgarde ettiğim, yaklaşık 7 aydan beri kullandığım sistemimi, bilgisayar parçaları dünyasında yeni arayışlar içinde bulunduğum ve elde bulunan biriktirdiğim parayı harcama uğruna satmak istemekteyim :)

Sistemimin parçaları tamamen kutulu ve garantilidir, parçaları tek tek satma gibi bir niyetim bulunmuyor ancak kısa sürede taliplileri çıkarsa parçaları rezerve etmek suretiyle de İstanbul içi elden alışveriş etmek suretiyle satabilirim. Yanlız şöyle bir durum var, eğer ürünlerin hepsine talipli çıkarsa bu şekilde elden çıkarmayı düşünüyorum, yoksa uzun vadede rezerve etme durumuna taraftar değilim.

Ayrıntıları geçip hemen sadede geleyim, ürün için istediğim fiyatlar pazarlık olmaksızın ürünlerin vatan bilgisayardaki güncel fiyatlarının %75 i olacaktır, neden vatan bilgisayar diye soracak olursanız vallahi bilmiyorum fakat ben teknoloji alışverişlerimin tamamını oradan yapıyorum, belki bu yüzden olabilir. Lütfen fiyat konusunda bak abicim burada ürün şu kadar ucuz satılıyor oradaki fiyata göre kıstas alalım diye bir soru soru sormamanızı rica ediyorum, biliyorum böyle bir pazarlık şekli olmayacak ama önceden uyarayım dedim :)

Hemen satacağımız parçalara geçelim,

1. AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm 309 * %75 = 230 TL

Ürün kullanmış olduğum anakart ve soğutma sistemi ile 4.00 Ghz de çalışabiliyor, hastaları için ayrıntılı ayrıntılı anlatmaya gerek duymuyorum iyi bir işlemci.

2.Gigabyte GA-MA790XT-UD4P AMD 790X DDR3 1666(O.C) Soket AM3 275* &75 = 207 TL

Ürün Türkiye de son derece tutmuştu, kısa bir inceleme yaptım pekçok firmanın stoğunda şu an bulunmuyor, referans fiyatı da goldbilgisayarın sitesinden aldım.
    Ürünü incelemek isteyenler hepsiburada dan yorumları okuyabilirler, hepsiburada ne alaka derseniz bana buradaki yorumlar çok sevecen geliyor okumayı seviyorum :)

http://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-ma790xt-ud4p-amd-790x-ddr3-1666o.c-soket-am3-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52915

3.SAPPHIRE HD4890 Vapor-X GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 382* %75 = 286 TL

Alınacaklar içinde belki de bu fiyata alınabilecen en uygun ekran kartı diyebiliriz, populeritesi yüksek birçok siteye baktım ve bu ürünün fiyatı en düşük 425 lira olarak gözüme çarptı, bu ürünü alan arkadaş mükemmel performansının yanında yaklaşık 140 TL lik bir avantaja sahip olacak. Gene kart için yorumları hepsiburada sitesinden okuyabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-vapor-x-hd-4890-1gb-256bit-gddr5-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11150-05-20r21r/productDetails.aspx?CategoryId=204&productId=bd53331

Ayrıca tüm ürünleri almak isteyen arkadaşa da hediye olarak halihazırda kullandığım fakat çıkış fanındaki problem yüzünden hava çıkış fanını sökmek zorunda kaldığım Titan Amanda İşlemci soğutucumu da veriyorum. İşlemci soğutucularının tamiri konusunda bilgim olmadığı için ürünü kurcalamadım yanlızca fanını söküp o şekilde kullanıyorum, ürünün kutusu ve Dk bilgisayardan alınma faturası duruyor. Alır tamir ederim diyen diyen arkadaş alsın hayrını görsün, selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurabiyee Canavari -- 25 Mart 2010; 22:28:25 >

• İlan güzel ve açıklayıcı olmuş hocam, eline sağlık...

Bu parçalara nasıl kıyıpta satıyosun ....

İyi satışlar....
  • Teşekkürler, gereksiz bir teknoloji merakım var sanırım ondan dolayı satıyorum.

Mesajlar geliyor, önceliğim parçaların tek bir arkadaşın eline geçmesi fakat olurda hepsini bir arada isteyen olmaz ise tek tek de satış yapacağım.
  • Sözkonusu 3 parçadan ikisi, tüm parçaları almak isteyen bir babayiğit çıkmadığı taktirde electranwn nick li üyeye rezerve edilmiştir, ahaline duyurulur.

Kalan anakart ise, gözlerini açıp yummak suretiyle yeni alıcısını beklemektedir, ilgilenen arkadaşların dikkatine.
  • pm
  • Fiyatlar mükemmel... özellikle ekran kartı için '' keşke daha önce ilan açılsaydı '' dedirten türden diyebilirim. Hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 23 Mart 2010; 9:34:22 >
  • Yorum için teşekkür ederim, ürünleri satarken ben alıcının yerinde olsam ne kadara alabilirim diye düşünüp ona göre fiyat belirledim. Umarım alıcı arkadaşların işini görür.

Sabre pm gelmedi.

Yanlızca anakarta talipli çıkmadı, onu alacak bir arkadaşta çıkarsa satış işlemci tamamlanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Gigabyte 1gb hd7790
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrar pm yolladım hocam
  • 3 parçayada talibim
  • cevap yazıldı.
  • alan arkadaş yaşadı. Amanda beleşe geliyo. hep bi Titan Amanda m olsun istemiştim , hala da isterim ama işte mümkün olamıyor
  • bir adet acil pm
  • pm adresini karıştırdı heralde, gelmedi :)
  • pm
  • alamasamda bu ilanda fahiş fiyatlarla bide pazarlık yok diye yazan arkadaşlara örnek olsun herşeyden önce verdiğin ilan ve satış stratejin için teşekkür ederim arkadaşım 2.el demek 10 lira altı demek değil forum iyice durdu ne satış ve ne alış
  • Yorum için teşekkurler, ben kullnmayacaksam birileri yaralansın dıye satıyorum 10-20 liranın lafını yapacak değilim.

Ürünlerden işlemci ve ekrankartı rezerve rezerve durumu iptal olursa mesaj sırasına gore arkadaslara msj gonderılecektir.
  • Arkadaşlar yoğun ilginiz için sağolun, ürün cumartesi günü buluşmak suretiyle sabre80 nickli üyeye satılmıştır.

Hayırlı olması dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.