Şimdi Ara

satılık Alpine SBE 1243BR 30cm subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sistemden kalmıştı. İleride kardeşimin aracında kullanırız diye bekletiyorduk ama vazgeçtik. Sahibindene ilan açmadım. Forumda yardım ettiğim birinin işi görülsün, yabancıya gitmesin. Çok temiz üründür. Daha önceden hertz ep5 ve audison srx5 ile kullandım. Mavi ledli pileksili kabini güzel duruyor. Zaten kendi orjinal kabinidir. Fiyatına göre iyi üründür. Pasif sistemde kararında şiddetiyle iş yapar. Altı komple port olarak düşünülmüş. Yani orta şiddette ve uzun bass veriyor. Terminalleri kullanışlıdır. Kabin ortalama 40x40,derinlik 45cm falandı..İletişim için forumu kullanabiliriz. Şu an evde yatıyor. İstanbul kağıthane ve çevresinde dinleterek verebilirim. 250tl düşünüyorum..

Özellikler
    Çap 300 mm
    Maks. performans 800 W
    Hassasiyet 90 dB
    Frekans aralığı 28 - 200 Hz
    Marka: Alpine
    Model: SBE-1243BR

Ürün Bilgisi

Akrilik pencere mavi aydınlatmalı
    12" tip-E Subwoofer
    Zirve güç: 800 W
    RMS güç: 250 W

• Gercekten aliciysaniz fiyatta yardımcı olurum. Titiz biriyimdir subu da öyle kullandım. Bu işlerden de anlarım bilinçsizce yıpratılmadi kesinlikle.
    Aktif sisteme geçince 20cm focal aldım ve kenara koydum. Aslında satmayacaktım ama kenarda durmasının da mantigi yok. Zaten ogretmenim yakismiyor pek boyle tesisatli araba:)) Birinizin işi görülsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel gelip elden alırsanız 200liraya bırakacağım, bayramda tatil harçlığım çıksın:) arabada dinletip verebilirim..

• İlan güncel 200tl.. İst.avrupa yakasında dinleterek verebilirim. Hertz space1 tiz buldum. Onları alacağım buradan gelen parayla..

• bu sattığın bassı hangi amfi tam performansla öttürür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trnoontr

bu sattığın bassı hangi amfi tam performansla öttürür :)

Sub 250rms gücünde..ben önceden audison srx5 ve hertz ep5 ile kullandım. Sub hertz ile iyi çaldı. Ama en iyi performansını helix h1000 mono ile verdi. Yani en idealini soruyorsan 4ohm.da en az 250-300w rms veya biraz daha fazla güçte mono amfi ile kullanmak. 4kanalı köprüleyeceksen de en kötü 150rms girmen lazım, hatta 200rms..Sende ne var amfi olarak?

• quote:

bununla beslemeyi düşünüyorum bütçem buna yeter ancak http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-soundmagus-dk600-mono-amplifikator-110767705/detay

bass da tam olarak bunu alıcam inş. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ALPINE-SBG-1244BP-4-Ohm-Hoparl%C3%B6r-Bant-Ge%C3%A7i%C5%9Fi-Kullanmak-i%C3%A7in-Haz%C4%B1r,103452,465585,869568.html?langId=-14

4ohm 400rms diyor, fazlasıyla yeter. Yalnız gain ayarını iyi yapmak lazım, sub yanmasın. Ben bu fiyatlarda neler var bir bakayım;)

• amfiyi düşürebilirimde aslında ama soundmagus olacak baska almam :)
  • Mesela şu amfiyi gördüm. Hem mid takımı hem de subu beslersin ;) bununlahttp://www.atakantuning.com/Cadence-XA-1254-4-Kanal-Amfi,PR-86.html

Bakmaya devam ediyorum;)

• quote:

amfiyi düşürebilirimde aslında ama soundmagus olacak baska almam :)

Öyle bir takıntın varsa tamam olur o amfi..ama gain olayını iyi ayarlat;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 15 Ağustos 2013; 13:48:57 >
  • tamam söylerim :) kardeşim
  • Sen iyice araştır 4ohmda en az 250rms veren bir amfi işini görür. Soundmagusu thd değeri yüzünden pek tercih etmiyorum ama sen methini duymuşsun belli:)) hertz,rockford,alpine,audison,helix gibi markalar hoşuma gidiyor benim..neyse sen iyice araştır ben pazartesi müsait olacağım subu düşünürsen;)

• Kararsız arkadaslar yüzünden hala güncel, kalmasın;) su anda focal 21wx kullandığım için satılıktir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-temiz-alpine-sbe-1243br-mavi-ledli-pileksili-orjinal-kabinli-sub-134330739/detay/

• günceldir arkadaşlar..ses sistemi konusunda forumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. alım satım amacım yok. kullandım ve focal aldığım için boşa çıktı. artık evde yer kaplamasını istemiyorum...
  • hayırlı satışlar
  • Eyvallah sağ ol kardeşim

• Forum dışından satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.