Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Alienware M17x R2 Satın Al 2 Ağustos 2014 18:34 1 1 Satılık Alienware M17x R2 Intel Core i7 x920 2.00 İşlemci (Turbo Modu var) 820 GB HDD (1x 500 GB / 1 x320 GB) ATI Radeon HD 5870 x2 (Crossfire) Ekran Kartı 8.00 GB DDR3 RAM DVD RW- Blu Ray Player / CA10N 1920 x 1080 Full HD Ekran Tek sıkıntısı sağ hoparlörünün tizleri patlamış durumda. Oyun oynadığım için de touchpad'i iptal ettim, istenirse geri takarım. Yanında Zalman ZM-NC 11 (130 TL'lik bir soğutucu) hediye. (Çantası var ve DVD'leri vb. var) Garantisi yok. PC'ye geçiş yapıyorum, bu sebeple satıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
Burada uplama var mıydı:? :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)
fiyatı soranlar oluyor göremeyip. 2250 tl ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Company of Heroes 3 (Referans İlanı) Satılık: Dead Island 2 - The Callisto Protocol CORSAIR VIRTUOSO SE - METALİK GRİ 7.1 - KABLOSUZ KULAKLIK SATILIK - MICROSOFT KABLOSUZ KLAVYE (Touchpadli)