Şimdi Ara

**SATILIK** AKG Q460 BLACK FATURALI 20 GÜNLÜK TERTEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kulaklığı 07/12/2012 tarihinde aldım. Bundan önce kulakiçi kulaklık kullanmaktaydım. Ses netliğine önem verdiğim için bu kulaklığı aldım. Fakat fazla kullanamadım. Sebebi ise, kulaklığın taşıma çantası ile normal olarak cebe sığmadığı için, yanımda ek bir çantaya daha ihtiyaç olduğundandır. İstemeyerekte olsa tekrar kulakiçi kulaklığa geçtim, taşıma sorunu olmadığı için. Bilmenizde fayda olacağını umarak söylüyorum. Bu ürünü çeşitli mağazalarda kurulan kulaklık standlarındaki hemen hemen tüm kulaklıkları deneyerek aralarından seçerek aldım. Tüm aksesuarları mevcuttur. Kutusu vardır.
    Not : Elden teslim tercihimdir. Get ile satışım olmayacaktır. Alacak arkadaş gelip deneyerek görerek alıp gidecektir.
    Şimdiden hayırlı olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-akg-q460-black-faturali-20-gunluk-tertemiz-109782418/detay/

Q460 mini kulak içi kulaklıklar, AKG gelen Quincy Jones İmza Satırı parçası, hafif ve rahattasarımı, yüksek kaliteli ses sunar. Mobil yaşam tarzı için ideal, kulaklık etkileyici dinamikleri ve kompakt bir paketi dengeli bir referans ses kalitesi sunar.Kapalı-arka dizaynı mükemmel gürültü izolasyonu sağlarken ayarlanabilir yastıklı kafa bandı ve kulakyastıkları yumuşak, kalıcı rahatlık sağlar.Kulaklık kolay Stora için katlamağı bir 3D-Eksen2 mekanizmaya sahip..
    ★ kat headph Benzersiz 3D Eksen 2 mekanizma ile geri Kulaklık Tasarım Kapalı
    ★ I-Phone uyumlu, in-Mikrofon ve Uzaktan Kumanda
    ★ Altın Kaplama Jack Tak ve rehber.
    ★ Tek Taraflı Çıkarılabilir kablo,% 99,99 Oksijensiz Kablo,
    Süper Yumuşak Kulak Tıkaçları, Çıkarılabilir kablo (iki uzunlukları dahil)
    ★ Ayrılabilir Kablo (2 uzunluk), Altın Kaplama Jack Tak ve kişileri.
    Benzersiz 3D Eksen 2 mekanizma ile ※ Kapalı Geri Kulaklık Tasarım
    tamamen düz kulaklıklar katlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhaylaz -- 29 Aralık 2012; 12:54:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.