Şimdi Ara

Son Ekran kartları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
17
Favori
6.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar

MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 7 3800x ile kullanabileceğim bir kart öneriniz var mı? Parayı iyi kullanmak istiyorum. Çıkamadım seçeneklerin icinden.

(power 850 W corsair)

• xiskorpitx kullanıcısına yanıt
    gaming trio al geç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 adet Gigabyte Eagle 3060ti alınmıştır..

• 3060 ti ların ne kadar garantisi var

• Gigabyte eagle 3060 ti almak istiyorum bana dm den ulasir misiniz acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Mining yapilmis mi? Sicaklik degerleri ne ?

• SamurayyJack S kullanıcısına yanıt

henüz yolda kart gelince bakarım. mining yapılmış ama bu kadar da korkmayın mining kartlardan 5 sene önce bende uğraştım 1 sene kadar mining yaptım rx 570 ler ve 580 lerle ve sonra 7 tanesini de sattım bir tane bile olumsuz dönüş olmadı..

• Çok ilgili ve dürüst bir satıcı, her aşamada detay olsun bilgi olsun yardımcı oluyor.

• takip

• Kendisinden 3060 ti aldım aynı gün yola çıkardı sağolsun. Dürüst ve güvenilir bir arkadaş kendisi..

• 3060 ti tarafımca alınmıştır gerçekten çok ilgili ve titiz biri gözü kapalı alım satım yapabilirsiniz çok teşekkür ederim kendisine kart resmen sıfır gibiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palit gaming pro 3070 kartlardan birini ben kaptım. Arkadaş oldukça ilgili ve yardımcı oluyor. Çöp satsa alınır. Bu kadar memnun olduğum başka bir alışveriş hatırlamıyorum.

• daha öncede yeğenime palit gamerock 3070 almıştım samet hocamdan.Şimdide kendime trio 3070 aldım.Yine şaşırtmadı.Bu arada miningli kart alınır ve neden alınır soruların cevabıdır.Daha çok fazla kart geçti elimden.samet hocam kartlarına çok iyi baktığından inanın derecelerde gram fazlalık yok.görsel paylaşıyorum yine :)

Son Ekran kartları

Son Ekran kartları

Son Ekran kartları

• Son Ekran kartları

Palit 3070 gaming pro geldi bir toz zerresi dahi yok. Samet hocamdan rica ettim macununu değiştirdi kart sıfırdan farksız oldu. Rampage dandik kasaya taktım, superposition bench ve furmark stress test yaptım, hem sıcaklık hem de bench değerleri muhteşem :)

• x21 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.Valla normalde tepe modeller almaya çalışmışımdırım.Ben al satçı değilim ama çok fazla kart deneyimi yaşamak için bir müddet kullanıp zararına yada karına satıyorum alıyorum.bu zaman zarfında inanın 2nci el piyasasında çok fazla üç kağıtçıya denk geldim.Samet hocamda trio olmasa gaming pro bile alacakdım :D Neyse ki tam zamanında yetiştim.Keşke 3080 lerin olaydı da hepsini kredi çekip alsaydım.

• mgunsiray kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun :) Ben i5-3330 + rx 460'tan i3-12100f + 3070'e geçtim. Onu da fallout 76 oyununu en düşük ayar ve çözünürlükte bile düzgün oynatmadığı için bıraktım yoksa en düşük ayar ve çözünürlükte bile akıcılık varsa oynarım affetmem. Şimdi taş devrinden uzay çağına geçmiş gibi hissediyorum :D Samet hocama da teşekkürler kartla ilgili birkaç ricam oldu her aşamasında fotoğraf gönderdi, test yaptı, bilgilendirme yaptı. Ben almadan önce siz de dahil konudaki diğer arkadaşların hepsine özelden yazıp kartların durumunu sormuştum herkes iyi demişti ama bu kadarını beklemiyordum :)

• x21 kullanıcısına yanıt
    bende i5 3470-1050 ti dan 5600x 3070 geçtiydim.Akıcılık bambaşka .İnsanoğlu doymuyor istedikçe istiyor.Sizde startı vermişsiniz artık durmazsınız 😀

• Gigabyte RTX 3070 tarafımca alındı.

Samet beye hızlı kargodan ve ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim.

Son Ekran kartları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.