< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son Ekran kartları (2. sayfa)

-
-
Arkadaşlar
MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 7 3800x ile kullanabileceğim bir kart öneriniz var mı? Parayı iyi kullanmak istiyorum. Çıkamadım seçeneklerin icinden.
(power 850 W corsair)
-
gaming trio al geç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 adet Gigabyte Eagle 3060ti alınmıştır..
-
3060 ti ların ne kadar garantisi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigabyte eagle 3060 ti almak istiyorum bana dm den ulasir misiniz acil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mining yapilmis mi? Sicaklik degerleri ne ?
henüz yolda kart gelince bakarım. mining yapılmış ama bu kadar da korkmayın mining kartlardan 5 sene önce bende uğraştım 1 sene kadar mining yaptım rx 570 ler ve 580 lerle ve sonra 7 tanesini de sattım bir tane bile olumsuz dönüş olmadı..
-
Çok ilgili ve dürüst bir satıcı, her aşamada detay olsun bilgi olsun yardımcı oluyor.
-
takip
-
Kendisinden 3060 ti aldım aynı gün yola çıkardı sağolsun. Dürüst ve güvenilir bir arkadaş kendisi..
-
3060 ti tarafımca alınmıştır gerçekten çok ilgili ve titiz biri gözü kapalı alım satım yapabilirsiniz çok teşekkür ederim kendisine kart resmen sıfır gibiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Palit gaming pro 3070 kartlardan birini ben kaptım. Arkadaş oldukça ilgili ve yardımcı oluyor. Çöp satsa alınır. Bu kadar memnun olduğum başka bir alışveriş hatırlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Hayırlı olsun hocam.Valla normalde tepe modeller almaya çalışmışımdırım.Ben al satçı değilim ama çok fazla kart deneyimi yaşamak için bir müddet kullanıp zararına yada karına satıyorum alıyorum.bu zaman zarfında inanın 2nci el piyasasında çok fazla üç kağıtçıya denk geldim.Samet hocamda trio olmasa gaming pro bile alacakdım :D Neyse ki tam zamanında yetiştim.Keşke 3080 lerin olaydı da hepsini kredi çekip alsaydım.
-
Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun :) Ben i5-3330 + rx 460'tan i3-12100f + 3070'e geçtim. Onu da fallout 76 oyununu en düşük ayar ve çözünürlükte bile düzgün oynatmadığı için bıraktım yoksa en düşük ayar ve çözünürlükte bile akıcılık varsa oynarım affetmem. Şimdi taş devrinden uzay çağına geçmiş gibi hissediyorum :D Samet hocama da teşekkürler kartla ilgili birkaç ricam oldu her aşamasında fotoğraf gönderdi, test yaptı, bilgilendirme yaptı. Ben almadan önce siz de dahil konudaki diğer arkadaşların hepsine özelden yazıp kartların durumunu sormuştum herkes iyi demişti ama bu kadarını beklemiyordum :)
-
bende i5 3470-1050 ti dan 5600x 3070 geçtiydim.Akıcılık bambaşka .İnsanoğlu doymuyor istedikçe istiyor.Sizde startı vermişsiniz artık durmazsınız 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X